Delphi 8 kurulumu
Delphi 8 kurulumu
Arkadaşlar. 3 cd lik delphi 8 programı var. ancak nerden başlayıp nasıl kuracağımız konusunda sizlerden yardım alabilirmiyiz. ilginize teşekkürler.
Siz İman Etmedikçe Cennete Giremezsiniz. Birbirinizi Sevmedikçede İman Etmiş Olamazsınız.
Hz.Muhammed (S.A.V.)

Hz.Muhammed (S.A.V.)

1. Delphi CD'sinde bitiyor olay. Delphi 8 CD'sini takıp aşağıdakileri yoksa bilgisayarınıza kurun :
- .net redist
- .net SDK (önce redist'i kurmak zorundasınız, yoksa bunu kuramazsınız)
- J# redist
- ie 6.01 ve üstü (yoksa)
- ADO 2.7 veya üstü
bunları kurduktan sonra Delphi 8'i kurabilirsiniz.
Kolay gelsin.
- .net redist
- .net SDK (önce redist'i kurmak zorundasınız, yoksa bunu kuramazsınız)
- J# redist
- ie 6.01 ve üstü (yoksa)
- ADO 2.7 veya üstü
bunları kurduktan sonra Delphi 8'i kurabilirsiniz.
Kolay gelsin.
- ayhanarican
- Üye
- İletişim:
Delphi 8 kurulumu proje açmada hata
Herkese merhaba ,
Delphi 8 Architect Trial 'i indirdim.Makinemde zaten Visual Studio .NET kuruluydu. Delphi 8 'i kurdum ve yeni proje başlatmak için File/New/Others seçtim. Sadece Project Group ve Text seçenekleri vardı.
Benim istediğim bir Delphi 8 projesi oluşturmaktı. Birde demolara bakayım dedim. Demos\WinForms\RichText\RichTextBoxDemo.bdsproj açmak istedim ve bana "Personality DelphiDotNet.Personality is required to load project and is not loaded. Can not load project." hatası verdi. Aynı hatayı diğer tüm projeleri açmak istediğimdede verdi.
"DelphiDotNet.Personality" gerekli diyor ama tam olarak ne yapmam gerektiğini anlamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Delphi 8 Architect Trial 'i indirdim.Makinemde zaten Visual Studio .NET kuruluydu. Delphi 8 'i kurdum ve yeni proje başlatmak için File/New/Others seçtim. Sadece Project Group ve Text seçenekleri vardı.
Benim istediğim bir Delphi 8 projesi oluşturmaktı. Birde demolara bakayım dedim. Demos\WinForms\RichText\RichTextBoxDemo.bdsproj açmak istedim ve bana "Personality DelphiDotNet.Personality is required to load project and is not loaded. Can not load project." hatası verdi. Aynı hatayı diğer tüm projeleri açmak istediğimdede verdi.
"DelphiDotNet.Personality" gerekli diyor ama tam olarak ne yapmam gerektiğini anlamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba,
Bu sistemine yüklü olan Framework versiyonu ile alakalı olabilir die düşünüyorum.
Bu sistemine yüklü olan Framework versiyonu ile alakalı olabilir die düşünüyorum.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr
- ayhanarican
- Üye
- İletişim:
Delphi 8 kurulumu proje açmada hata
Çok teşekkür ederim.
.NET Redist i ve .NET SDK yı ve Delphi 8 i tekrar kurunca hata vermedi.
.NET Redist i ve .NET SDK yı ve Delphi 8 i tekrar kurunca hata vermedi.
Arkadaşım bu sitede warez olayları tartışıma kapalı.
Bilginiz olsun.
Bilginiz olsun.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr