Embedded Server'da şifre değişikliği

Firebird ve Interbase veritabanları ve SQL komutlarıyla ilgli sorularınızı sorabilirsiniz. Delphi tarafındaki sorularınızı lütfen Programlama forumunda sorunuz.
kemal
Üye

Embedded Server'da şifre değişikliği

Mesaj gönderen kemal »

İyi Çalışmalar

Bildiğim kadarıyla FireBird 1.5 Emdedded Server'da şifre mifre yok. Elini kolunu sallaya sallaya giriyorsunuz. Yoksa yanlışmı biliyorum. İnşallah yanlış biliyorumdur. :?

Yani kısaca Bildiğim kadarıyla FireBird 1.5 Emdedded Server'da SYSDBA şifresini değiştirebilirmiyiz?

---------------------------------------------------------------------------------

Ve birde şimdi aklıma geldi. karakter setini veri tabanını tekrar yaratmadan değiştiremezmiyiz? Herzaman pompalamak zorunda kalıyorum verileri...

Neyse İyi Çalışmalar
Şimdiden Teşekkürler.
kemal
Üye

Özür

Mesaj gönderen kemal »

yukarıda saçma bir cümle olmuş :D
Yani kısaca Bildiğim kadarıyla FireBird 1.5 Emdedded Server'da SYSDBA şifresini değiştirebilirmiyiz?
Kullanıcı avatarı
husonet
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen husonet »

Database inde herhangi değişiklik yapman için ib expert Programını tafsiye ederim. Ayrıca bu konularla ilgili Forum da çok tartıştık Forum da aratma yaparsanız sorularınıza daha hızlı yanıt bulabilirsiniz.

Kolay Gelsin...

Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.
kemal
Üye

Arama Yapmıştım.

Mesaj gönderen kemal »

viewtopic.php?t=542&highlight=%FEifre h ... ht=%FEifre

Arama yapmıştım fakat benim sorunum embedded server'da yapılıp yapılamayacağı?

İyi çalışmalar.
kemal
Üye

Mesaj gönderen kemal »

Bende IbExpert kullanıyorum karakter setini değiştirmiş gibi gösteriyor ama değiştirmiyor
bende mi bir sorun var acaba?