herkese merhaba aradaşlar,
yapmış olduğum uygulamayı apstore a yükledim 2 gün sonra bana bir mail geldi ve o mailde apstore da artık ipv6 desteği olmayan uygulamaların yayınlanmayacağını anlatan bir mail. biraz araştırdım bu ipv6 nedir diye v işin ucu bambaşka bir aleme çıktı. yaptığım uygulama modem üzerinden port açarak uak bilgisayar bağlanıp veri okuyor ama ipv6 yı araştırınca yok modem ipv6 destekli olmalı ipv6 türkiyede daha henüz yok gibi şeyler okudum. bu konu hakkında yorumlarınız nedir ne yapabilirimbir çözüm bulamazsam apple uygulamamı yayınlamayacak
bağlantı için Uniconnection kullanıyorum querylerimde uniquery dirunidac versiyonum 6.2.9 delphi 10 seattle
Soru Sorarken yazmaya Üşenmeyen Parmaklar Sorunun Çözüldükten Sonra Teşekkür etmeye de Üşenmesin.
Apple modeminizle ilgilenmez, bu nedenle uygulamanız için asıl sormanız gereken soru: "apple uygulamamın ipv6 desteklemediğini nasıl anlıyor?" olmalı. Bu işlem bir derleyici direktifi ile yapılıyor. Kullandığınız ayarlar ipv6'yı kapatmakta. xcode içinde ayarları kontrol etmekte yarar var. Kullanılan bazı companentler ipv6'da sorun çıkarıyor. parametreyi bulursam paylaşacağım, daha önce kullanmıştım kapatmak için.
xcode hiç aklıma gelmedi ben direk delphiye yöneldim eğer bir gelişme olursa durumla ilgili paylaşırsanız gerçekten çok memnun olurum ilginize teşekkürederim
Soru Sorarken yazmaya Üşenmeyen Parmaklar Sorunun Çözüldükten Sonra Teşekkür etmeye de Üşenmesin.