Derleme sırasında oluşan hata

FireMonkey ve Mobil uygulama (iOS, Android, Windows Phone) ile ilgili sorularınızı bu foruma sorabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Dostk
Üye

Derleme sırasında oluşan hata

Mesaj gönderen Dostk »

Merhaba,
xe10 ile android uygulaması için ilk projeme başladım, fakat yeni oluşturduğum veya delphinin demo bir uygulamasında denesem resimdeki sorun ile karşılaşıyorum bu durumu nasıl çözebilirim?

Resim
Kullanıcı avatarı
fesiharslan
Üye
İletişim:

Re: Derleme sırasında oluşan hata

Mesaj gönderen fesiharslan »

Merhaba;
Hata mesajı (INSTALL_FAILED_OLDER_SDK) SDK versiyon uyuşmazlığı olduğunu gösteriyor.
Çözüm için; Android Tools penceresini açarak, aktif kullandığınız SDK'yı güncelleyin veya daha üst sürümünü kullanın.
Kullanıcı avatarı
Dostk
Üye

Mesaj gönderen Dostk »

Update yapmıştım daha sonra tekrar yaptım fakat emulator star yapınca

Starting emulator for AVD 'Test'
WARNING:./android/base/files/IniFile.cpp:155:Failed to process .ini file C:\Users\Dogan\.android\avd\Test.avd/snapshots.img.default-boot.ini for reading.
emulator: WARNING: Classic qemu does not support SMP. The hw.cpu.ncore option from your config file is ignored.
emulator: ERROR: Unable to load VM from snapshot. The snapshot has been saved for a different hardware configuration.

hatası alıyorum. sorun nerede olabilir???

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
fesiharslan
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen fesiharslan »

Merhaba;
Oluşturduğunuz Android sanal cihazın CPU/ABI kısmında daha önceden yüklenmiş olduğunuz ARM işlemci ve bazı SDK dosyaları güncelleme esnasında silinmiş görünüyor. Android Tools'tan SDK'nın bir üst versiyonunu yükleyin veya mevcut SDK'yı yeniden güncelleyin.
AVD manager'dan oluşturduğunuz önceki sanal cihazı silerek, yeni bir sanal cihaz oluşturun.
emarti
Üye

Mesaj gönderen emarti »

SDK Manager ile güncellemeleri yapıp yeni bir emulator oluşturun.
ya da
AndroidManifest.template.xml dosyanızı oluşturduğunuz emulatorun sdk'sına göre güncellemeyi deneyebilirsiniz. bu dosya şu an sadece manuel olarak editleyebiliyoruz. Aşağıdaki linkten konu ile ilgili birşeyler bulabilirsin.

http://dxdelphi.blogspot.com.tr/2016/02 ... ew=sidebar
Delphi hakkında bazen ufak tefek karalama yaptığım link
http://dxdelphi.blogspot.com.tr