@mkysoft kulağını tepeden göstertmeye gerek yok. Daha kolay ve sağlam yöntemde var, bir sanal debian kurarım, bunu internete dahi açabilirim, volumuda şifrelerim. Hem bu sayede LAN dan fb 3 deki şifrelemeleride kullanabilirim. gibi. Hakim, bir (format atmayı) bilir kişi

ile gelip istediğini alıyor, kopyalıyor. Sen istediğin kadar dolandır, adama dosyayı vermek zorunda kalıyorsun

ha db ye connect şifresi olursa bunu hiç bir tool la yapamazlar, datayı değil server ı komple alsalar bile. unix bilen fazla olmadığından çok daha avantajlı olur. tavsiyede ederim herkese.
Ben kendim için değilde genel ve basit kullanıcılar için düşünüyorum. Ayrıca ben artık kullanıcılara fb kurdutmuyorum, uygulama kendi altında embeded kontolü yapıyor, yoksa kendisi dosyaları ve folderları oluşturuyor. Bu sayede kurulum ayar vs ile uğraşma derdi olmuyor. tek exe göndermek yetiryor. Bireysel kullanıcılarda alangirli

işler yaptınmı sorun çıkınca sıkıntı oluyor. Ben, dos'a çık ben sana yazdırtırım dediğimde abi ben o siyah ekranı bilmiyorum ya sen gelip yapsana diyen bilgisayar dükkanı açıp servise gitmiş "bilgisayarcı !!!" gördüm

Bu yüzden en basit ve en sorunsuz, en iyidir