Bazı cihazlarda siyah ekranda kalma sorunu

FireMonkey ve Mobil uygulama (iOS, Android, Windows Phone) ile ilgili sorularınızı bu foruma sorabilirsiniz.
10.Köy
Üye

Bazı cihazlarda siyah ekranda kalma sorunu

Mesaj gönderen 10.Köy »

Öncelikle herkese merhaba. XE8 ile yaptığım android uygulama kimi cihazlarda daha hiç açılmadan kapandigini gördüğümde başka bir küçük programla cihazda acilan form en boyuna ait bilgileri aldıktan sonra tasarladigim programı calistirdigimda, splass screen sayfası geliyor yalniz sonrasında siyah ekranda kalıyor. Uyumlu SDK ları indirmistim. Basit kodlu programlar ayni cihazlarda çalışıyor . Başka telefonda çalışıp bazılarında hiç acilmama kullandığım kodlardan mi kaynaklanabilir veya başka nedenleri mi var fikir verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
10.Köy
Üye

Re: Bazı cihazlarda siyah ekranda kalma sorunu

Mesaj gönderen 10.Köy »

Bu sorunun kodlardan kaynaklanabileceğini düşünerek kodları tek tek denedim. Kimi cihazda çalışıp kimi cihazda çalışmıyordu. Tarih formatını note 3 kitkata cihaz da dd/mm/yyyy olarak kabul etmiş ve o formata göre yazmıştım tüm programı. Açmayan cihaza kodlar engellenmiş şekilde açıp bugün komutunu yazdırdığımda format dd.mm.yyy olarak görünüyor. Formatı bu şekilde tekrar düzenlediğimde sorunum çözülmüş görünüyor tüm kodlar çalışıyor şuan. Belki kimi kullanıcıya lazım olur diyerek buraya ekliyorum.