arkadaşlar benim sıkımtım şöyle odac ile oracleye bağlatımı sağladım ama nadroide derlerken
Troubleshooting
No Android Targets Listed
Cannot Run on a Device or Emulator
Cannot Deploy
böyle bir hata alıyorum telefonlamı alakalı yoksa telefon için özel bir oracle sürümü mü yüklemem gerekiyor ?
xe8 ile oracle veri tabanı
Re: xe8 ile oracle veri tabanı
"No Android Targets Listed " hatası component ile alakalı değil, SDK hatasıdır. Delphi'nin uygulamayı Deploy(yükleyecek) edecek bir android cihaz görememesinden kaynaklanır. SDK'larınızı güncelleyin ve telefonunuz için gerekli olan ADB sürücülerinin yüklü olduğundan emin olun. Telefon veya tablet için özel bir oracle sürümü diye bir şey zaten mevcut değil, Devart componentlerinin neredeyse tamamı Cross Platformdur yani Windows,Android ve IOS'u destekler, sorun SDK ve ADB sürücülerinde.
And shepherds we shall be, For Thee, my Lord, for Thee. Power hath descended forth from Thy hand, That our feet may swiftly carry out Thy command. So we shall flow a river forth to Thee
And teeming with souls shall it ever be. In nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti.
And teeming with souls shall it ever be. In nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti.