WebBrowser Video Oynatma
WebBrowser Video Oynatma
İyi geceler. WebBrowser küçük bir mobil destekli film sitesi gösteriyorum. Amma sorun video oynatmaması. Normal cihazın WebBrowser giriş yapıp deniyorum sorun olmuyo amma Android projemde sorun veriyor. Bırakın Flash HTML5 bile açmıyor. Soruna bir çare bula bilirmiyiz?
Re: WebBrowser Video Oynatma
Mobil cihazlarda flash desteği bulunmuyor. Andorid'de opsiyonel olarak yer alıyor. Mobil cihazlar genelde x264 formatı destekleniyor sadecce. Html5'de de video formatı x264. Mobil cihazın tarayıcısıyla açtığınızda büyük ihitmalle tarayıcı sunucuya kendisinin bir mobil uygulama olduğu bilgisini gönderiyor, site bunu algılayarak flash player yerine html5 statndardında içerik dönüyor olabilir. Bir proxy server kurarak mobil cihazın bu proxy üzerinden geçirin ve http seviyesinde headerları mobil tarayıcı ve mobil uygulama olarak karşılaştırın derim.
Merhaba. Normalde bulunmaz flash amma ek flash player kurarak işi çözeriz. Siteye gelince kendisi mobil tabanlı hem veb hem mobil değil. Direk mobil. Normal kendi tarayıcısında sorun vermiyo. Header karşılaştırdım aynılar. Android Studio webView denedim ondada sorun aynı.
AliZairov yazdı:Merhaba. Normalde bulunmaz flash amma ek flash player kurarak işi çözeriz. Siteye gelince kendisi mobil tabanlı hem veb hem mobil değil. Direk mobil. Normal kendi tarayıcısında sorun vermiyo. Header karşılaştırdım aynılar. Android Studio webView denedim ondada sorun aynı.
Selam;
Kendime özel yapmış olduğum android uygulamadan çok rahatlıkla webbrowser ile televizyon izliyorum, umarım senin işini görürüm...
http://s3.dosya.tc/server4/gncjpw/web.rar.html
İşi bilen yardım eder, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir, yapamayan ise çamur atar...
İyi akşamlar. Bu olay biliyorum. Amma benim olay farklı. Ben bunu yapmam için parse işine girmem ve sitedeki filmleri video linkleri ile birlikde parse yaparak jwplayer ve ya mx player oynatmam gerek. Bu iş baya uzun olduğundan siteninde mobil destek verdiğinden işi kolay yoldan yapmak istiyorum.
AliZairov yazdı:İyi akşamlar. Bu olay biliyorum. Amma benim olay farklı. Ben bunu yapmam için parse işine girmem ve sitedeki filmleri video linkleri ile birlikde parse yaparak jwplayer ve ya mx player oynatmam gerek. Bu iş baya uzun olduğundan siteninde mobil destek verdiğinden işi kolay yoldan yapmak istiyorum.
Anladım olur da free olarak "jwplayer veya mx player" ile çözerseniz banada bilgi verirseniz sevinirim, kolay gelsin..
İşi bilen yardım eder, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir, yapamayan ise çamur atar...