Win 98 de run time error
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- ömer faruk
- Üye
- İletişim:
Win 98 de run time error
Stokcari fatura yapıyorum xp kullanıyorum veritabanım fribird delphi 7 kullanıyorum xp de herhangi bir problem çıkarmadan çalışıyor ancan 98 de run time eror hatası veriyor developer express bileşenlerini kullanıyorum componentten kaynaklanabilirmi? yoksa bilmedigim başka birşeymi var.
Hakimiyet ALLAH' ındır...
- ömer faruk
- Üye
- İletişim:
@betty_tr : Sanki IIS bana biraz saçma geldi... internet information server ile ne alakası varkibetty_tr yazdı:Sanırım ib 6.0 kurmuştum ben çalıştıramadım. Belkide firebird u. Net hatırlamıyorum ama bir ince ayar mı çekmek lazım? IIS mi gerekliydiAcaba bunu mu unutmuştum. Ben neden çalıştıramamıştım?

yalnışmıyım acaba

Kolay Gelsin
Ya sanırım haklısınız
Bu sorun ile .NET de karşılaşmıştım sanırım. Web applicationlarda ISS kurmak gerekiyordu. Pardon arkadaşlar. Tüm diller işletim sistemleri biribirine girdi. Kusura bakmayın.
Neyse benim gafımı geçiyoruz
Neden 98 de firebird ü çalıştıramadım? (FB 1.5)
Birde ben yeni dönem yazılımcılardanım
Yani 98 üstünde pascal ile yazıyordum.

Bu sorun ile .NET de karşılaşmıştım sanırım. Web applicationlarda ISS kurmak gerekiyordu. Pardon arkadaşlar. Tüm diller işletim sistemleri biribirine girdi. Kusura bakmayın.
Neyse benim gafımı geçiyoruz

Birde ben yeni dönem yazılımcılardanım

En son şimal tarafından 18 Haz 2004 09:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Boş Başak Dik Durur...
Santranç bitince şah da piyon da aynı torbaya girermiş...
Santranç bitince şah da piyon da aynı torbaya girermiş...