LOBJECT STOK KARTI EK ALANLAR KAYIT SORUNU

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
emrgln
Üye

LOBJECT STOK KARTI EK ALANLAR KAYIT SORUNU

Mesaj gönderen emrgln »

Merhaba
Lobject ile Ek alan olmadan Stokkartı ekleyebiliyoruz fakat ek alan olan stokkartlarını eklemeyi başaramadık. Lütfen Yardımcı olur musunuz.
Kullanıcı avatarı
lazymule
Üye
İletişim:

Re: LOBJECT STOK KARTI EK ALANLAR KAYIT SORUNU

Mesaj gönderen lazymule »

dilim döndüğünce anlatayım Logo tanımlı alanlarda metini, sayısal ve tarih olarak seçiliyor mesela siz 1 alanı metin seçtiniz o zaman gidip malzemenin detay tablosunun TEXTFLDS1 alanına yazıyor. bunu anlamanın en basit yolu bir karta tüm değerleri atayın ve veri aktarımı dışarı seçeneğinden xml olararak dışarı atın. aşağıdaki şekilde olduğunu göreceksiniz. kısacası tanımladığınız alanı başka yerlerde aramayın ben 1. tanımlı alanı metin seçtim ve stok kartında değerinide test verdim.

Kod: Tümünü seç

<DEFNFLDSLIST>
      <DEFNFLD>
        <MODULENR>6</MODULENR>
        <PARENTREF>317</PARENTREF>
        <TEXTFLDS1>test</TEXTFLDS1>
        <XML_ATTRIBUTE>1</XML_ATTRIBUTE>
        <DATA_REFERENCE>0</DATA_REFERENCE>
      </DEFNFLD>
    </DEFNFLDSLIST>
Normal kartınızı tanımlayn ve sonuna datalines: UnityObjects_TLB.ILines; datalines ekleyin birincisinde DEFNFLDSLIST ekleyin ve ek alanlarınız eklemeye başlayın siz sadece aşağıdaki şekilde ekleyin. detayları o halleder zaten yapmıyorsa bir yerde hata yapıyorsunuzdur.

<DEFNFLDSLIST>
      <DEFNFLD>
        <MODULENR>6</MODULENR>
        <TEXTFLDS1>test</TEXTFLDS1>
      </DEFNFLD>
    </DEFNFLDSLIST>
post etmeden önce çıktınızı aşağıdaki şekilde inceleyin

data.ExportToXML('Root', 'c:\Test.xml');
http://www.kemalbayat.com.tr/2015/01/21 ... ra-kesmek/ faturanın satır eklemeye benziyor.
LG_XXX_DEFNFLDSCARDV tablosuna yazar modulnr alanı 5 cari kartları 6 stok kartlarını temsil eder. benden bu kadar kolay gelsin.
Evrende Ulaşılamayacak Tepe Yoktur !!!!
Yeterki İnsan Ulaşmak İstesin !!!!
http://www.maxiteknik.com