Gmail Mail okuma yardım?

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
huxobahci
Üye

Gmail Mail okuma yardım?

Mesaj gönderen huxobahci »

Sa arkadaşlar gmail okuyacak outlok tarzı program yapmak istiyorum ama bir türlü beceremedim .
yapmak istediğim günnlük mailleri liteleyen ve gelen maili en kısa sürede listeye ekleyen bir program.
yani butona tıklayacam mailler listbox ta listelenecek listboxta tıkladığım mail text veya label da görünecek ama araştırdığım halde pek işime yarar bir şey bulamadım yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Lord_Ares
Üye

Re: Gmail Mail okuma yardım?

Mesaj gönderen Lord_Ares »

Google Delphi gmail example yazarsanız hazır bir çok örneğini bulabilirsiniz. Örneğin bir tane
http://www.example-code.com/delphi/pop3_gmail.asp

Dilerseniz indy ile yapılmış bir çok örnekleride mevcut onları da kullanabilirsiniz.
huxobahci
Üye

Cevap için teşekkür ederim. Ama bu örnek benim istediğim gibi değil. Bu örnekte, memoya mesaj başlığı ve gönderen kişi şeklinde atıyor. Benim tam anlamıyla yapmak istediğim gelen mailleri okutmak. birde örnekleri kullanmakta zorlanıyorum.
örneğin CHILKATCRYPT2Lib_TLB activex ekleyemiyorum bunların ekli olduğu bir durum yok mu indy zaten hiç anlamadım nasıl kullanılır ne işe yarar çözemedim yardım ederseniz sevinirim
huxobahci
Üye

arkadaşlar yok mu yardım edecek rica ile
Kullanıcı avatarı
AliZairov
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen AliZairov »

Iyi geceler. Bu örneği incele istersen. https://github.com/androschuk/mirsoveto ... ailChecker
huxobahci
Üye

eyw hocam kod güzelde kullanamadım compenenti ekleyemiyorum
delhi 7 de mi sorun var bilmiyorum bu indy meselesini hiç anlamadım nasıl kuracam bilmiyorum