Merhaba yapmış olduğum android uygulamayı tablete yüklemek istiyorum "Browser.apk" yi tablette hangi klasör içine atmam lazım,
tüm klasörlerin içinde gezindim fakat .apk uzantılı herhangi bir uygulama olmadığı içi sorunu anlayamadım...
barisatalay yazdı:Resimde gördüğümüz dizine atıp, telefondaki dosya yöneticiniz ile o dizine gidin.
Ardından uygulamaya tıklayarak kur butonuna basabilirsiniz.
Bilgi için teşekkür ederim fakat biraz daha ayrıntı verebilir misiniz browser.apk dediğiniz gibi tabledeki ana klasörlerin olduğu yere attım ama tablette yok göremedim...
sadece browser.apk atmak yeterlimi ki başka bir işlem yapmalı mıyım?
Merhaba;
Browser.apk dosyanızı Tabletinizin resimde paylaştığınız bölümünede atabilirsiniz farklı bir klasörün içinede atabilirsiniz. Daha sonra Tabletinizden Dosya Yöneticisi ile bu klasöre erişip Browser.apk dosyanızı açtığınızda kurulum yapılacaktır eğer tabletinizde Dosya yöneticiniz yok ipe PlayStore dan "File Manager" diye arama yaparak bir dosya yöneticisi indirip kurun. Bu program sayesinde tabletteki tüm dosyalara Windowstan ulaştığınız gibi ulaşabilirsiniz.
Nasibinde varsa, alırsın karıncadan bile ders, Nasibinde yoksa, bütün cihan önüne serilse, sana ters..