com.embarcadero.xxx uygulama uzantısı değiştirme [ÇÖZÜLDÜ]

FireMonkey ve Mobil uygulama (iOS, Android, Windows Phone) ile ilgili sorularınızı bu foruma sorabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
codder71
Üye

com.embarcadero.xxx uygulama uzantısı değiştirme [ÇÖZÜLDÜ]

Mesaj gönderen codder71 »

Merhabalar Arkadaşlar

Arkadaşlar google playe uygulamamı ekledim ama programın isminin yanında com.embarcadero.programınismi yer alan bir yazı belirdi aynı zamanda telefona kurulduğunda da com.embarcadero.programınismi şeklinde uzantıya kaydediyor. Bunu değiştirmenin bir yolu var mı üstatlardan yardım bekliyorum. :idea: :idea:

Herkese iyi çalışmalar.
En son codder71 tarafından 26 Ara 2014 05:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
mustafasoy
Üye
İletişim:

Re: com.embarcadero.xxx uygulama uzantısı değiştirme

Mesaj gönderen mustafasoy »

Project > Project options > version info kısmında package kısmında value değerine com.embercedaro.blabla yazabilirsin
Nasıl ki Soru sorarak öğrendiyseniz , öğrendiklerinizi cevap vererek öğretiniz.
Kullanıcı avatarı
codder71
Üye

hocam cevabınız için teşekkürler benim orda değiştirmek istediğim com.(programınismi).programınismi olsun istiyorum bunu yapabiliyozmu ?
Kullanıcı avatarı
barisatalay
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen barisatalay »

google playe ekledikten sonra orada bir değişiklik yapamazsınız.

Düzenlemeleri yapıp tekrar yeni bir apk projesi olarak yüklemeniz gerekmektedir.
Kullanıcı avatarı
codder71
Üye

mustafasoy yazdı:Project > Project options > version info kısmında package kısmında value değerine com.embercedaro.blabla yazabilirsin
hocam teşekkürler yaptım sağolun. :bravo: :bravo:

barisatalay yazdı:google playe ekledikten sonra orada bir değişiklik yapamazsınız.

Düzenlemeleri yapıp tekrar yeni bir apk projesi olarak yüklemeniz gerekmektedir.
barış bey dediğiniz gibi yapmak zorunda kaldım onu yayından kaldırdım yeniden apk yükledim :oops: :oops:
Kullanıcı avatarı
clayhuseyin
Üye

Re: com.embarcadero.xxx uygulama uzantısı değiştirme [ÇÖZÜLD

Mesaj gönderen clayhuseyin »

Benim Patenli markam Volitan olduğu için com.volitan.xxx kullanıyorum xxx yerinede proje isimlerini kullanıyorum.
com.volitan.VsmServis
com.volitan.VsmMobil