Dün XE7 Demosunu indirip kurulup yaptım.
Android için deneme yapmak istedim.
Sorun program derleniyor, AVD ye aktarıyor. Program Splash ekran görünüyor. Daha sonra program açılmıyor. Project Project1.apk raised exception class Segmentation fault (11).
Öncelikle uygun windows için driveri yükleyiniz.
Telefonun güvenlik ayarlarından Debug modunu aktif ediniz ve Bilinmeyen uygulamalar kliğini tıklayınız.
Bu işlemlerden sonra cihazı USB kablosu ile taktığınızda Delphi IDE'sinin görmemesi için hiç bir sebeb yok.
barisatalay yazdı:Öncelikle uygun windows için driveri yükleyiniz.
Telefonun güvenlik ayarlarından Debug modunu aktif ediniz ve Bilinmeyen uygulamalar kliğini tıklayınız.
Bu işlemlerden sonra cihazı USB kablosu ile taktığınızda Delphi IDE'sinin görmemesi için hiç bir sebeb yok.
Teşekkür ederim. İşlem tamam.
1)Deneme için bir form ve bir tane Button ekledim. Butonu silmek istediğim de : Selection contains a component, Button1, introduced in an ancestor and cannot be deleted. Hatasını veriyor.
2)Birde MySQL den veri çekip işleyip, tekrar MySQL 'e kaydetmem gerekli.
Bunun için nerden başlamamı tavsiye edersiniz.
Bende burada takıldım cevap vermişsiniz çok sağolun ama ben bu bölümü hala bulamadım. Xe8 kurdum denemek için koyduğum button nesnesini bir türlü silemedim. Yardımcı olabilir misiniz?
Vakit ayırıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim. Ben hala bulamadım dediğiniz yeri. ekran görüntüsünde nerede olduğunu söylemeniz mümkün mü? Çok teşekkür ederim.