https://www.dropbox.com/s/6eeyq1f7ku44k8i/1.jpg?dl=0
Linkte Soldaki Resimdeki Form a DB den Bilgiler Geliyor (Seçilen Müşteriye Göre Bilgiler Değişiyor)
Sağdaki Resimde İse Benim Arka Planına Resim Olarak Koyduğum (ki Daha Sonra Elimle Çizeceğim) FastReport taki Raporum Var
Bir Button Yardımı İle Forma Bilgiler Geldikten Sonra Hazır Olan Rapor umu Çağırıp Resimdeki Gibi Bilgilerin Rapordaki Yerlerine Gitmesini Ve Çıktı Alınabilmesini İstiyorum
FastReport Hakkında Pek Bİlgim Olmadığ İçin Yardıma İhtiyaç Duydum Yardımlar İçin Şimdiden Teşekkürler
FastReport Aktarma
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: FastReport Aktarma
fast report demolarını incele. Resmi elimle çizeceğim diyorsan bilgin var demektir, label ları tdblabel olarak düşün, rapora dataset leri bağla, sonra rapor u hazırlarken editleri ekle(fr sınıfının adı aklıma gelmedi) bu editlerin datasource ve fieldlarını bağla.
kolay gele
kolay gele
ZAGOR TENAY TÜRK'tür... TÜRK kalacak...
Zoru başarırım, İmkansız zaman alır
FreeMan 35.5
Soru sormaya üşenmiyorsan, sorunun çözümünü yazmaya da üşenme !!!
Zoru başarırım, İmkansız zaman alır
FreeMan 35.5
Soru sormaya üşenmiyorsan, sorunun çözümünü yazmaya da üşenme !!!
Re: FastReport Aktarma
bence hiç zaman kaybetmeden fastreportta çıkarmak istediğiniz formun şeklen tasarımına başlayın freeman35 arkadaşın dediği yolları izleyin çok daha çabuk yol alırsınız
Soru Sorarken yazmaya Üşenmeyen Parmaklar Sorunun Çözüldükten Sonra Teşekkür etmeye de Üşenmesin.