EmbeddedWB de Butona Tıklama İle İlgili Sorun Yaşıyorum.

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
nevzataksoy
Üye

EmbeddedWB de Butona Tıklama İle İlgili Sorun Yaşıyorum.

Mesaj gönderen nevzataksoy »

Merhabalar.

Web Browser İşlemlerinde EmbeddedWB Kullanıyorum.
Ancak Bazı Sorunlarım Var;
1-> Idsi ve namesi Belli olan password inputa veri girişi yapamıyorum.
Bu Sorunu Mevcut formun elemanının içeriğini innerHTML kullanarak komple değitirerek hallediyorum.
Ama bu her forumda İşe yaramayabilir. web sayfasınıdaki herhangi bir input elemanını en garantili hangi kodla seçebilirim. document.getElementById() dışında Daha garantili bir seçim yöntemi varmı
Buna örnek veecek olursak hgs.epttavm.com sitesinin giriş ekranındaki password inputuna getElementbyID('pass') ile şifre girişi yapamıyorum.

2-> Sorunum jQuery ile ilgli.
Üzerinde çalıştığım site js/sorgula.js isimli dosyayı çekerek işlem yapıyor. Bu javascript dosyasının içeridinde;
$(document).ready() Kullanıyor. ve benim form submit yapılınca js kodu devreye girmesi gerekirken sayfa yenileniyor. Bu sorunları hgs.epttavm.com sitesinde yaşıyorum. O siteden üye girişi yaptırıp otomatik hgs yüklemesi yaptırmak istiyorum ama yukarıda anlattığım sorunları yaşıyorum.
2. sorunumun çözümünü de 1. sorunumdaki gibi sayfa kodlarına innerHTML ile tekrar javascript kodu ekletmek.Denemedim ama Büyük İhtimalle olur.

Bu Sorunlarım için benim düşündüğüm çözümler çok zahmetli ve çok amatör gibi geliyor. daha profesyonel ve istikrarlı bi çözüm öneriniz varmı. daha Önce Bu Tür Sorunları Mutlaka Yaşamışsınızdır. Yardımlarınızı Bekliyorum.

Saygılarımla...