Uretim surecini gosterecek component

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Burhan_ast
Üye

Uretim surecini gosterecek component

Mesaj gönderen Burhan_ast »

Merhaba,

3 tane press makinasi var ve bu makinalara baglanan kaliplar var. Siparisler geliyor ve gelen siparislerin surecine gore hangi kalibin hangi zamanda hangi makinaya baglanacagini duzenliyoruz ve ne kadar sure calisacagini tanimliyoruz. Ornegin X kalibi 200 luk prese baglanacak ve 11.04.2013 saat 14:00 da takilacak XXX kodlu mali uretecek ve 19.04.2013 de saat 19:00 da kalip sokulup yerine Y kodlu kalip baglanacak ve bu kalipta 19.04.2013 saat 20:00 da calismaya baslayip 25.04.2013 de saat 18:37 de sokulecek. Bu sureci gosterebilecegim Grafik componenti ariyorum hangi makinada hangi tarihte hangi kalip bagli ne uretiyor v.s. ve sonraki gunlerde ne uretilecek bunlari gosterecek bir component ariyorum.

Burhan
volkancesur
Üye

Re: Uretim surecini gosterecek component

Mesaj gönderen volkancesur »

Bunun için direk component bulman biraz zor gibi plc programlama biliyorsan zaman com portuyla bağlayıp bir yere atabilirsin gibime geliyor.