Runtime Error at 006D0D23 Hatası

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
destiny24
Üye

Runtime Error at 006D0D23 Hatası

Mesaj gönderen destiny24 »

Arkadaşlar XP de firebird ve mysql kullanarak hazırladığım projemi yeni kurmuş olduğum Windows 7 de çalıştırırken Runtime Error at 006D0D23 bu hatayı alıyorum firebird de yükledim ama sonuç aynı.Bu sorunu nasıl aşabilirim bir fikri olan var mı ?
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Re: Runtime Error at 006D0D23 Hatası

Mesaj gönderen mussimsek »

Windows 7 izinler konusunda biraz sıkıntılı. Program Files gibi kısımlara yazmak için özel izinler gerekiyor. Delphi'yi Administrator olarak çalıştırıp bir deneyin. Sorun düzelirse izinleri ayarlamanız lazım.

En güzeli Windows 7'de Delphi'yi "d:\" veya "e:\" gibi özel izinler gerektirmeyen bir disk bölümüne kurmak...

Kolay gelsin.
destiny24
Üye

Re: Runtime Error at 006D0D23 Hatası

Mesaj gönderen destiny24 »

arkadaşım cevabın için teşekkür ederim.
İzin verdim ve yönetici olarak çalıştırmayı denedim ama sonuç yine aynı olunca bende Uyumluluk modunda XP SP2 yi seçtim sorunum halloldu.