Runtime Error at 006D0D23 Hatası
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Runtime Error at 006D0D23 Hatası
Arkadaşlar XP de firebird ve mysql kullanarak hazırladığım projemi yeni kurmuş olduğum Windows 7 de çalıştırırken Runtime Error at 006D0D23 bu hatayı alıyorum firebird de yükledim ama sonuç aynı.Bu sorunu nasıl aşabilirim bir fikri olan var mı ?
Re: Runtime Error at 006D0D23 Hatası
Windows 7 izinler konusunda biraz sıkıntılı. Program Files gibi kısımlara yazmak için özel izinler gerekiyor. Delphi'yi Administrator olarak çalıştırıp bir deneyin. Sorun düzelirse izinleri ayarlamanız lazım.
En güzeli Windows 7'de Delphi'yi "d:\" veya "e:\" gibi özel izinler gerektirmeyen bir disk bölümüne kurmak...
Kolay gelsin.
En güzeli Windows 7'de Delphi'yi "d:\" veya "e:\" gibi özel izinler gerektirmeyen bir disk bölümüne kurmak...
Kolay gelsin.
Re: Runtime Error at 006D0D23 Hatası
arkadaşım cevabın için teşekkür ederim.
İzin verdim ve yönetici olarak çalıştırmayı denedim ama sonuç yine aynı olunca bende Uyumluluk modunda XP SP2 yi seçtim sorunum halloldu.
İzin verdim ve yönetici olarak çalıştırmayı denedim ama sonuç yine aynı olunca bende Uyumluluk modunda XP SP2 yi seçtim sorunum halloldu.