Merhaba arkadaşlar,
TMainMenunün rengini yazı tipini, puntosunu, itemler arası mesafeyi değiştiremiyorum, öyle bi propertysi yok, araştırdım, forumda buna benzer bi şey var ama çalışmadı. Ne yapabilirim sizce?
TMainMenu Renk, Yazı, Punto Değiştirme.
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: TMainMenu Renk, Yazı, Punto Değiştirme.
Bence mümkün değil, olursa da kod ağırlığı çok olucak. Sen 3-cü parti MainMenu componenti ara..
windows görünüm ayarları ile oynarsanız. istediğiniz olur sanırım. Ama tüm pencereler için.
Bir kelimenin anlamını öğretsen bile yeter..

Hmm, bu 3.parti falan ne demek oluyo? Çok yabancı geliyor bana bu deyimbabyboy yazdı:Bence mümkün değil, olursa da kod ağırlığı çok olucak. Sen 3-cü parti MainMenu componenti ara..

Tşk ederim.. tam olarak ne dediginizi anlayamadım, windows derken formdan mı bahsettiniz..conari yazdı:windows görünüm ayarları ile oynarsanız. istediğiniz olur sanırım. Ama tüm pencereler için.
neu84 yazdı:Cevap için tşk ederim.babyboy yazdı:Bence mümkün değil, olursa da kod ağırlığı çok olucak. Sen 3-cü parti MainMenu componenti ara..
Hmm, bu 3.parti falan ne demek oluyo? Çok yabancı geliyor bana bu deyim..
Masaüstü sağ tıkla >Görüntü özellikleri > Görünüm Sekmesi. XP içinneu84 yazdı:Tşk ederim.. tam olarak ne dediginizi anlayamadım, windows derken formdan mı bahsettiniz..conari yazdı:windows görünüm ayarları ile oynarsanız. istediğiniz olur sanırım. Ama tüm pencereler için.
Bir kelimenin anlamını öğretsen bile yeter..

Masaüstü sağ tıkla >Görüntü özellikleri > Görünüm Sekmesi. XP için[/quote]
hmmm anladımm çok tşkk ederimm.. ancak bu sadece bu ayarın yapıldıgı pclerde geçerli olacak, uygulamayı hangi pcde çalıştırırsak ondan bu degişikligin olmasınnı istiyorum, e hepsindede teker teker bu ayarı yapamam ki, ve yapsam da adam diyebilir ne olduu benim windowsumaa naptınn bozdunn bilgisayarımıı virüs bulaştırdın
yani bunu diyebilecek bi kaç insan tanıyorum
. Öneri için çok tşk ederim.
hmmm anladımm çok tşkk ederimm.. ancak bu sadece bu ayarın yapıldıgı pclerde geçerli olacak, uygulamayı hangi pcde çalıştırırsak ondan bu degişikligin olmasınnı istiyorum, e hepsindede teker teker bu ayarı yapamam ki, ve yapsam da adam diyebilir ne olduu benim windowsumaa naptınn bozdunn bilgisayarımıı virüs bulaştırdın