DBRadioGroup hakkında
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
DBRadioGroup hakkında
Arkadaşlar bazen formu çok meşgul ettiğimin farkındayım ama bazen küçük şeylere takılıyorsunuzki mecburen paylaşmak ihtiyacı duyuyoruz.
Forma default haliyle bir DBRadioGroup ekliyorum data bağlantısını ve Items özelliğine 4 seçenek giriyorum ve programı çalıştırıyorum.Fakat Database'e DBRadioGroup'un Items özelliğine yazdığım seçeneklerdeki kelimeyi yazacağına sadece baş harfini yazıyor.
Bu konuda yardımınızı bekliyorum
Hepinize Saygılar
Forma default haliyle bir DBRadioGroup ekliyorum data bağlantısını ve Items özelliğine 4 seçenek giriyorum ve programı çalıştırıyorum.Fakat Database'e DBRadioGroup'un Items özelliğine yazdığım seçeneklerdeki kelimeyi yazacağına sadece baş harfini yazıyor.
Bu konuda yardımınızı bekliyorum
Hepinize Saygılar
Fieldına başka bir şekilde veri girmeye deneyerek normalde 1 karakterden uzun bilgi alıp almadığını kontrol edebilirsin..
Ben şimdi DbRadioGroup u inceliyordum ben herhangi bir ayar bulamadım.. Zaten büyük bir olasılıkla sorunun fieldından kaynaklandığını düşünüyorum.. eğer table veya query kullanıyorsan fields editorden fieldın size nı falan kontrol et..
Şu aklıma başka birşey gelmiyor.. Kusura bakma..
Ben şimdi DbRadioGroup u inceliyordum ben herhangi bir ayar bulamadım.. Zaten büyük bir olasılıkla sorunun fieldından kaynaklandığını düşünüyorum.. eğer table veya query kullanıyorsan fields editorden fieldın size nı falan kontrol et..
Şu aklıma başka birşey gelmiyor.. Kusura bakma..
İlimle geçen bir gece,
ibadetle geçen bin geceden hayırlıdır. HZ. MUHAMMED (S.A.)
ibadetle geçen bin geceden hayırlıdır. HZ. MUHAMMED (S.A.)
Kod: Tümünü seç
DBRadioGroup1.Items.Text
Kolay Gelsin...
Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.