DevExpress Skin Problemi

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
osmanakarr
Üye

DevExpress Skin Problemi

Mesaj gönderen osmanakarr »

İyi günler arkadaşlar.
Delphi 7 üzerine devexpress in 5.22 versiyonunu bulup kurdum. Kurulum sorunsuz geçekleşti. Componentleri sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

Fakat dxSkinController componentini ilk kurup bir tema denemesi yaptım. Çalıştı daha sonra aynı componentletema uygulamaya çalıştığımda skin etkin olmuyor. bir yerde bir hata yapıyorum ama nerde bilmiyorum. herhangi bir hata felan yok ama çalışmıyor. Başım biraz yoğundu acaba yanlış komponent üzerinden mi gidiyorum bilmiyorum bu konu da yardımınıza ihtiyacım var.

İşletim sistemi : Windows 7
IDE : Delphi 7
Comp. : DevExpress 5.22
Bunların hepsi full ve sorunsuz çalışıyor. internette ve burada aradım ama bilgiye ulaşamadım. herhalde tek beceremiyen benim...
osmanakarr
Üye

Re: DevExpress Skin Problemi

Mesaj gönderen osmanakarr »

Evet kafa bi milyon olunca insan şaşıra biliyor...
dxSkinController in NaviteStyle özelliğini ben true yapıyordum. false yapınca çalıştı. 3 saatin sonunda buldum.
demekki neymiş dolu kafayla program yazmışcakmışsın