Kdf uzantılı veri dosyası

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
impuls
Üye

Kdf uzantılı veri dosyası

Mesaj gönderen impuls »

Elimde kdf uzantılı bir veri dosyası var . Bunu notepad' den başlayarak aklıma gelen her türlü programla açmayı denedim ama düzgün bir şekilde açamadım. hep bozuk yazılar çıkıyor . Bu dosya formatını hangi programla yada hangi yolla açabilirim.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Kullanıcı avatarı
mrmarman
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mrmarman »

Hangi programın datası olduğunu ve bir örneğini web'de bir yere koyup linkini burada verirsen inceleriz... Uzantı her zaman dosya hakkında kesin bilgi vermez. Structure'ı master programına özel hazırlanmış olabilir...
Resim
Resim ....Resim
Kullanıcı avatarı
impuls
Üye

program ismi ve link

Mesaj gönderen impuls »

kullanan program Sunny_Kanal_Editor_Tr

link
www28.brinkster.com/deneme20/türksat-hotbird 7000 serisi (1m) kanal listesi.rar
shadowmann
Üye

Mesaj gönderen shadowmann »

Kullanıcı avatarı
mrmarman
Üye
İletişim:

Selam...

- Biraz vaktim vardı, araştırdım. Belki yanlış belki doğru; uydu alıcının Flash Upgrade için yazılmış binary dosyası formatı olduğuna kanaat getirdim. Hani bilgisayarda bios update yapıyoruz ya o tip ve uydu alıcısının RS232 portundan gönderilecek formatta hazırlanmış bir dosya...

- ABCD0000000000000000000000000768 ile başlıyor... Nette buna benzer KAON0008B91600A10200040000000000 ile başlayan bir kaç dosyayla daha karşılaştım...

- Anladığım üzere firmalara göre değişen formatlar mevcut...

- Size önerim bu dosyayı sıfırdan oluşturan bir programa sahipseniz, hiç kanal kaydı olmayan yeni bir tane oluşturun ve her kanal ekleyişinizde -tabii içinde size yardımcı olacak başlık, numara vs. ile- gerçekleşen değişimi analiz edin... Böylece bu editor programının işleyişini yorumlayıp Delphi ile kendinize göre yeni bir program yazabilirsiniz...
Resim
Resim ....Resim
Kullanıcı avatarı
husonet
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen husonet »

Bu tip bir olay benimde başıma geldi uzantısı Excel in çok eski versiyonunu kaldırıp yeni versiyonunu yani ofice kurunca dosyaları bir tülü açmayı başaramadık. Bu konuda nasıl bir yol izlerim bilemiyorum fikir verirseniz çok sevinirim.

İyi Çalışmalar.

Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Kullanıcı avatarı
impuls
Üye

Mesaj gönderen impuls »

yol gösterdiğiniz için teşekkürler. Halledersem buraya yolunu gönderirim
Kullanıcı avatarı
mrmarman
Üye
İletişim:

@impuls

- Yardım edebilmeyi isterdim... Bahsettiğim şekilde bir çok programa özel veritabanını çözümlemeyi becermiştim... Ama orjinal programın veritabanı üzerindeki değişikliği analiz ederek...

@husonet Selam...

- Yeni sürüm office'in Excel'i, eski sürümü yenisine dönüştüremiyor mu ? Bunu bilmiyordum... Elinde örnek varsa vakit olduğunda birini incelemek isterdim...
Resim
Resim ....Resim
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

bunun için extra özellikleri yüklemek gerekiyor. Word XP, Word 2.0'ı bile açıyordu. Kurulum sırasında veya Program ekle/Keldır'dan eski sürümleri açma desteği eklenebilir.

Kolay gelsin.
En son mussimsek tarafından 04 May 2004 01:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
husonet
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen husonet »

Muharrem Hocam Demişki!
@husonet Selam...

- Yeni sürüm office'in Excel'i, eski sürümü yenisine dönüştüremiyor mu ? Bunu bilmiyordum... Elinde örnek varsa vakit olduğunda birini incelemek isterdim...
Aleykum Selam

Örnek Dosyaları var bir diskete çekmiştim Akşam bir mani olmazsa gönderirim. Hocam bu dosyaları Ofice 97 ile denemiştim açamadım. Yanlış hatırlamıyorsam uzantısı sfd, sdf bu tip bir şey olması lazımdı.

Teşekkür Ederim.

Gazete manşetleri
Kullanıcı avatarı
husonet
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen husonet »

Ayrıca Mustafa Hocam dediklerinizi aynen uygulayacağım.

Teşekkür Ederim.

Gazete manşetleri