Kdf uzantılı veri dosyası
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Kdf uzantılı veri dosyası
Elimde kdf uzantılı bir veri dosyası var . Bunu notepad' den başlayarak aklıma gelen her türlü programla açmayı denedim ama düzgün bir şekilde açamadım. hep bozuk yazılar çıkıyor . Bu dosya formatını hangi programla yada hangi yolla açabilirim.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Yardımcı olabilirseniz sevinirim
program ismi ve link
kullanan program Sunny_Kanal_Editor_Tr
link
www28.brinkster.com/deneme20/türksat-hotbird 7000 serisi (1m) kanal listesi.rar
link
www28.brinkster.com/deneme20/türksat-hotbird 7000 serisi (1m) kanal listesi.rar
Selam...
- Biraz vaktim vardı, araştırdım. Belki yanlış belki doğru; uydu alıcının Flash Upgrade için yazılmış binary dosyası formatı olduğuna kanaat getirdim. Hani bilgisayarda bios update yapıyoruz ya o tip ve uydu alıcısının RS232 portundan gönderilecek formatta hazırlanmış bir dosya...
- ABCD0000000000000000000000000768 ile başlıyor... Nette buna benzer KAON0008B91600A10200040000000000 ile başlayan bir kaç dosyayla daha karşılaştım...
- Anladığım üzere firmalara göre değişen formatlar mevcut...
- Size önerim bu dosyayı sıfırdan oluşturan bir programa sahipseniz, hiç kanal kaydı olmayan yeni bir tane oluşturun ve her kanal ekleyişinizde -tabii içinde size yardımcı olacak başlık, numara vs. ile- gerçekleşen değişimi analiz edin... Böylece bu editor programının işleyişini yorumlayıp Delphi ile kendinize göre yeni bir program yazabilirsiniz...
- Biraz vaktim vardı, araştırdım. Belki yanlış belki doğru; uydu alıcının Flash Upgrade için yazılmış binary dosyası formatı olduğuna kanaat getirdim. Hani bilgisayarda bios update yapıyoruz ya o tip ve uydu alıcısının RS232 portundan gönderilecek formatta hazırlanmış bir dosya...
- ABCD0000000000000000000000000768 ile başlıyor... Nette buna benzer KAON0008B91600A10200040000000000 ile başlayan bir kaç dosyayla daha karşılaştım...
- Anladığım üzere firmalara göre değişen formatlar mevcut...
- Size önerim bu dosyayı sıfırdan oluşturan bir programa sahipseniz, hiç kanal kaydı olmayan yeni bir tane oluşturun ve her kanal ekleyişinizde -tabii içinde size yardımcı olacak başlık, numara vs. ile- gerçekleşen değişimi analiz edin... Böylece bu editor programının işleyişini yorumlayıp Delphi ile kendinize göre yeni bir program yazabilirsiniz...
Bu tip bir olay benimde başıma geldi uzantısı Excel in çok eski versiyonunu kaldırıp yeni versiyonunu yani ofice kurunca dosyaları bir tülü açmayı başaramadık. Bu konuda nasıl bir yol izlerim bilemiyorum fikir verirseniz çok sevinirim.
İyi Çalışmalar.
İyi Çalışmalar.
Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.
@impuls
- Yardım edebilmeyi isterdim... Bahsettiğim şekilde bir çok programa özel veritabanını çözümlemeyi becermiştim... Ama orjinal programın veritabanı üzerindeki değişikliği analiz ederek...
@husonet Selam...
- Yeni sürüm office'in Excel'i, eski sürümü yenisine dönüştüremiyor mu ? Bunu bilmiyordum... Elinde örnek varsa vakit olduğunda birini incelemek isterdim...
- Yardım edebilmeyi isterdim... Bahsettiğim şekilde bir çok programa özel veritabanını çözümlemeyi becermiştim... Ama orjinal programın veritabanı üzerindeki değişikliği analiz ederek...
@husonet Selam...
- Yeni sürüm office'in Excel'i, eski sürümü yenisine dönüştüremiyor mu ? Bunu bilmiyordum... Elinde örnek varsa vakit olduğunda birini incelemek isterdim...
bunun için extra özellikleri yüklemek gerekiyor. Word XP, Word 2.0'ı bile açıyordu. Kurulum sırasında veya Program ekle/Keldır'dan eski sürümleri açma desteği eklenebilir.
Kolay gelsin.
Kolay gelsin.
En son mussimsek tarafından 04 May 2004 01:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Muharrem Hocam Demişki!
Örnek Dosyaları var bir diskete çekmiştim Akşam bir mani olmazsa gönderirim. Hocam bu dosyaları Ofice 97 ile denemiştim açamadım. Yanlış hatırlamıyorsam uzantısı sfd, sdf bu tip bir şey olması lazımdı.
Teşekkür Ederim.
Aleykum Selam@husonet Selam...
Örnek Dosyaları var bir diskete çekmiştim Akşam bir mani olmazsa gönderirim. Hocam bu dosyaları Ofice 97 ile denemiştim açamadım. Yanlış hatırlamıyorsam uzantısı sfd, sdf bu tip bir şey olması lazımdı.
Teşekkür Ederim.
Gazete manşetleri
Ayrıca Mustafa Hocam dediklerinizi aynen uygulayacağım.
Teşekkür Ederim.
Teşekkür Ederim.
Gazete manşetleri