s.a
QuickReport 5 kullaniyorum ama kullanıcı dızayn edebilecek bir Barkod font bulamadım. o yuzde fastreport almaya karar verdim. paranın yok zamanı .
Bütün Quickreportları fastreportda cevırmek icin bir convert pas varmış ama benim raporlarım C-++ Builder da oda ayrı bir sorun ya neyse. elbet vardır bir cozümü yoksa bastan yapacaz.
Fast -report
Standart ve Professional ve enterprise secenekleri var.
Standart ve Professional arasındaki fark source ile visual Sql designer diye okudum. ama bunlar ne işe yarar anlamadım.
artık bir 10 yıl ârtık bu report olayını kapatmak istiyorum hatta c# a geçtiğim zaman direk aynı raporları kullanmak istiyorum( fast-report cdsine baktım .net varmış)
ShareIt, Plimus (PayPal),eMetrix gibi secenekler var hangisini secelim
Sizce hangisi alayım. bu farklar ne dir tam olarak.
Benim istedigim kullanıcı istedi zaman kendi ayarını kendi yapsın. barkod eklesin pdf excel worde sorunsuz türkçe ve kaymadan aktarsın.
Bu alım nasıl olacak internetten kredi kartını girecez ve bize elimizdeki demoyu orjinal edecek bir dosyamı gonderiyorlar yada orjinal dosyalar ayrımı yada bir seri mi verecekler.
Teşekkür ederim.
Hangi Fastreportu nasıl alalım
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Re: Hangi Fastreportu nasıl alalım
A.S.
Sorunuzu ilgili foruma taşıdım.
İnternetten kredi kartı ile alabilirsiniz. Size bir adres verecekler. Ordan şifrenizle satın aldığınız ürünü indirip, kullanabilirsiniz. Biz hangisinden almıştık, hangi seçenekti hatırlamıyorum ama paypal çok detaylıdır, es geçin onu. ShareIt olabilir.
Ürün olarakta Professional işinizi görecektir. Bence source kodları mutlaka almakta fayda var. İcap ederse, ufak tefek değişiklikleri kendiniz yapabilirsiniz.
Rapor componenti olarak fast report en iyisidir (bence), iyi bir seçim yapmışsınız. .net konusunda birşey diyemiyorum. Aralarında uyumlu olup, olmadığını firmaya sormanızda fayda var.
Kolay gelsin.
Sorunuzu ilgili foruma taşıdım.
İnternetten kredi kartı ile alabilirsiniz. Size bir adres verecekler. Ordan şifrenizle satın aldığınız ürünü indirip, kullanabilirsiniz. Biz hangisinden almıştık, hangi seçenekti hatırlamıyorum ama paypal çok detaylıdır, es geçin onu. ShareIt olabilir.
Ürün olarakta Professional işinizi görecektir. Bence source kodları mutlaka almakta fayda var. İcap ederse, ufak tefek değişiklikleri kendiniz yapabilirsiniz.
Rapor componenti olarak fast report en iyisidir (bence), iyi bir seçim yapmışsınız. .net konusunda birşey diyemiyorum. Aralarında uyumlu olup, olmadığını firmaya sormanızda fayda var.
Kolay gelsin.
Re: Hangi Fastreportu nasıl alalım
Tesekkur ederim
source source kodu icinde veriyorlar anladıgım kadarıyla bız bunu nasıl derlıyoruz onu anlamadım. yanı degısıklık yapmak ıstesek bu kodlar c++ buılder icinde oluyormu.
visual Sql designer artı bir ozellik var bu nedir.
Yani cok önemli degilse durduk yerde 250$ odemiyelim 179$ ödeyelim diyorum
source source kodu icinde veriyorlar anladıgım kadarıyla bız bunu nasıl derlıyoruz onu anlamadım. yanı degısıklık yapmak ıstesek bu kodlar c++ buılder icinde oluyormu.
visual Sql designer artı bir ozellik var bu nedir.
Yani cok önemli degilse durduk yerde 250$ odemiyelim 179$ ödeyelim diyorum