Merhaba;
Ziyaretçi formu doldurup devam dediğinde yeni pencerede form bilgileri geliyor. Yeni penrenin açılmasıyla birlikte önceki sayfanın otomatik yenilenmesini istiyorum.. Bununla ilgili javascript kodu konusunda yardımcı olabilrmisiniz..
Ayrıca Web siteme bazı güvenlik nedenleriyle mozilla tarayıcından girilmesini engellemek istiyorum..Forumda aradım İE ile giriş engelleme kodları mevcut. Mozilla ile girilmesini engellemek için ne yapmalıyım..
Şimdiden çok teşekkürler
Önceki sayfa otomatik yenilenmesi
Önceki sayfa otomatik yenilenmesi
! SİGARA ÖLDÜRÜR! ÖLDÜRENE KADAR DA SÜRÜNDÜRÜR
Re: Önceki sayfa otomatik yenilenmesi
Mozilla ile girişi engelleyip güvenlik sorununu çözemessin.Mesele ne ise onu halledip firefox kullanıcısını da kısıtlamamalısın...
web site web tabanlı bir rezervasyon sistemi olduğu için belirli kişiler (acentalar) sadece siteye erişimi istenmektedir ve bazı sayfalarda mozilla tarayıcısından kaynaklı bazı açıkların önüne geçebilmek için mozilla dan girilmesini engellemek istiyoruz.
dil olarak ne kullanıyorsun bilmiyorum ama browser türünü alarak girişi engelleyebilirsin..
Aslında bu konuyu hiç açmayacaktım mozillayı kullanan biri olarak bunu içime sindirememiştim..ne varki kalkıp 100'e yakın acenta sahibini tek tek arayıp sakın mozillayı kullanarak sisteme giriş yapmayın diye aradım.. Ve acentaların %99'u mozillanın ne olduğunun bile farkında değildiler ve merak edip araştırmışlar
bu sayede bir çok kişiyi mozilla ile tanıştırdım
:) hal böyle olunca kendimi zorlayarak kodlarda değişikliklere gittim şimdilik sorun yok ama acentalarımız bakalım bi açık vardır ihtimali ile mozillayı kurmuşlar bile 
yardımlarınız için çok teşekkürler..

yardımlarınız için çok teşekkürler..