Formda aradım ama bulamadım. image1 nesnesine resim dosyası yüklüyorum ama ilginç olan dosyayı imges1 nesnesinden okumak için kodu yazıyorum birtürlü filename özelliğine erişemiyorum.
şeklinde istediğin isimde dışarı alabilirsin. Yine resmi ilk çağırırken olayı değişkenlerle atama yaparsan aynı değişkeni kullanarak dosya adının da almış olursun.
Ne yapıldığını biraz daha açman gerekecek.
Kolay gelsin.
--------
Kayıp sorularım var
Bulunmuş cevaplarım
Bir dönenceden ibaret hayatım
Gün gelecek sorular bulunacak
Lakin cevaplarım kayıp...
cevabın için çok teşekkürederim. yapmaya çalıştığım database de resim alanına resimin bulunduğu path i yerleştiriyorum kaydederken. okurkende okuyup formdaki image1 nesnesine database deki resmin pathini alıp yerleştirmek bukadar basit.
O sorunu hallettim. bilgileriniz için çokteşekkür ederim. 1 sorum daha var. içini nasıl boşaltırız. text1.clear; dediğimizde text box ın içini boşaltıyoruz. ama image nesnesinde bunu nasıl yapıyoruz.
cevap için teşekkürler allah razı olsun. bundan başka methot ve kullanım durumu yok herhalde. geçenlerde imges ile çalışma diye bir başlık vardı ders şeklinde onu aradım ama bulamadım. linkini bilen olursa verirse süper olur. tekrar herkesten allah razı olsun.