Arkadaşlar OnGuard Hakkında çok aradım forumu ama nasıl kullanıldığını hala çözebilmiş değilim,1 gündür arıyorum ,
Şöle ki , baştan aşaıya adım adım nasıl yapılacağını anlatan bir makale , yani 30 gün deneme sürümlü nasıl yapılır , deneme sürümünü kullanana aktivasyon kodu verilerek sınırsız kullanım nasıl açtırılır , makine parçalarına göre lisanslama nasıl yapılır bunları adım adım anlatacak bir arkadaş arıyorum açıkçası.Bu konu acayip karışmış ve baya da bi zaman geçmiş eski konular hakkında.Hepsini tek bir makalede birleştirsek nasıl olur bilen bir arkadaş tarafından , demoyu inceledim henüz onu bile anlayamadım nedense ? Lütfen bu konuyu toparlayalım ve bir yerde makaleye dönüştürelim sayın yetkili arkadşalar ;
hepinize kolay gelsin iyi çalışmalar....
Onguard Makale
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Onguard Makale
::::::::www.BursaEmlak.com:::::::::
Emlak ve Emlakçının buluşma Noktası
Re: Onguard Makale
Arkadaşlar birisi yardım etsin lütfen,progrmaın ilk verisyonunu bitirdim ama Lisans olayını yapamayınca çıkartamıyorum piyasaya , çok acele lazım bu sistem , lütfen Onguard olayını anlatırmısınız nasıl yaapcağımızı.
ilgilenen herkese şimdiden tşk ederim...
ilgilenen herkese şimdiden tşk ederim...
s.a.
onguart ı hiç kullanmadım. benim tavsiyem
veritabanına veya registere veya herikisine birden belirlediğin bir kayıt gir. program açılışta o kayıdı kontrol etsin. kayıt varsa ve doğru ise çalışsın yoksa çalışması veya yanlışsa çalışmasın.
aynı kontrol kodlarını farklı yerlere ufak değişikliklerle yaz. ve kontrol kodlarını rastgele çağır. böylelikle programı kırmak isteyen kişi nin işini zorlaştırmış olursun.
şifreleri kodun içine direk string olarak yazma.
bunlar şuan aklıma gelen tavsiyeler. forumda daha önce buna benzer konular konuşulmuştu onları incelemen faydalı olabilir.
kolay gelsin.
onguart ı hiç kullanmadım. benim tavsiyem
veritabanına veya registere veya herikisine birden belirlediğin bir kayıt gir. program açılışta o kayıdı kontrol etsin. kayıt varsa ve doğru ise çalışsın yoksa çalışması veya yanlışsa çalışmasın.
aynı kontrol kodlarını farklı yerlere ufak değişikliklerle yaz. ve kontrol kodlarını rastgele çağır. böylelikle programı kırmak isteyen kişi nin işini zorlaştırmış olursun.
şifreleri kodun içine direk string olarak yazma.
bunlar şuan aklıma gelen tavsiyeler. forumda daha önce buna benzer konular konuşulmuştu onları incelemen faydalı olabilir.
kolay gelsin.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
ilgin için tşk hocam , bununla ilgiili baya araştırdım ama sonuç yok , herkes kendine göre bişiler yapma mantığında , ama bana Shareware(30 gün deneme sürümlü) tarzı bi sistem ve mümkünse + Online Lisanslama türü bişi gerekiyor.
Mümkün olduğu kadar zor kırılacak bir sistem , uygun bir ücret vermeyi de düşünüyorum , ilgilenen arkadaşlar bana özel Mesajdan MSN adreslerini yazabilirler.tşk ederim ilgililer için...
Mümkün olduğu kadar zor kırılacak bir sistem , uygun bir ücret vermeyi de düşünüyorum , ilgilenen arkadaşlar bana özel Mesajdan MSN adreslerini yazabilirler.tşk ederim ilgililer için...
Aslangeri'nin çözümü işini görür...Zaten programa böyle kilit vurmak kesin bir çözüm değil..."programınızı onguard değil yasa korur"
En zor kırılır denilen programlar bir günde cart kırılıyor...ünlü bir firmanın amiral programını 15 dakkada kırdım diyordu zatın biri...yani fazla takma böle şeyleri...

amacım kırılmasın değil ama en azından müteriye parametre verme işlemleri yaapbilemk istiyorum derdim bu açıkçası , bende biliyorum kırılamayan şey olmayacağını sonuçta insan ürünü , ama hiç bilmeyen biriside gelipte kırmasın , uzmanının elinden kurtuluş zaten olmass...
-
- Üye
Armadillo diye bir program var. Bunun Digital River sürümü ücretsiz ve oldukça iyi koruma sağlıyor. (Nasıl indiriliyor sakın sorma çünkü çok önceleri indirmiştim.)
Admadillo Hardware Key (Yani donanıma bağlı lisans anahtarını) da destekliyor.
Ancak diğer yandan şunu da düşünün bugün Microsoft, Adobe vs. gibi devler müşteri alışkanlıklarını aslında korsan programlarla sağlıyorlar. Düşünsenize eğer Windows alışkanlığı olmasaydı, bugün Microsoft dev bir şirket olabilir miydi?
Yani bilerek veya bilmeyerek yazılımlarınızı birilerinin kullanmasına göz yummak iyi bir şey gibi geliyor. Ancak bu yazılımdan ticari kazanç sağlayacak kişiler kesinlikle lisans edinmeli.
Saygılar ve başarılar.
Admadillo Hardware Key (Yani donanıma bağlı lisans anahtarını) da destekliyor.
Ancak diğer yandan şunu da düşünün bugün Microsoft, Adobe vs. gibi devler müşteri alışkanlıklarını aslında korsan programlarla sağlıyorlar. Düşünsenize eğer Windows alışkanlığı olmasaydı, bugün Microsoft dev bir şirket olabilir miydi?
Yani bilerek veya bilmeyerek yazılımlarınızı birilerinin kullanmasına göz yummak iyi bir şey gibi geliyor. Ancak bu yazılımdan ticari kazanç sağlayacak kişiler kesinlikle lisans edinmeli.
Saygılar ve başarılar.
Onguard ile ilgili donanıma göre parametre alma verme uygulaması olsa örnek çok sevineceğim,kendi örneğini anlayamadım bi türlü,bi arkadaş anlatabilirse sevinirim...