ASP ile Arama sonuçları

Web tabanlı uygulama geliştirme araçları(PHP, ASP vb...) ile ilgili konuları buraya yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
delphiibo
Üye
İletişim:

ASP ile Arama sonuçları

Mesaj gönderen delphiibo »

iyi çalışmalar arkadaşlar. ASP ile arama sunuçları almada bir sorum olacak.
toplam 18 sonuç bulundu. 5-10 arası sonuçlar gösteriliyor.
5-10 arası sonuçlar gösteriliyor derken burayı nasıl olulşturacağım. ACABa asp ile nasıl bir kod girmem lazım.
Yardımlarını bekliyorum .

Hepinize çok teşekkürler.
Onun tek dostu Allah
mkysoft
Kıdemli Üye
İletişim:

Re: ASP ile Arama sonuçları

Mesaj gönderen mkysoft »

veri tabanınız limit özelliğini destekliyorsa, veri tabanından bu şekilde kayıtları çekeceksiniz. Zaten sayfadan gelen sayfa numarası bilgisine göre limitleri değiştirebilirsiniz.Toplam kayıt sayısını ilk başta başka bir sql ile almanız gerekecek.
Kullanıcı avatarı
delphiibo
Üye
İletişim:

mkysoft yazdı:veri tabanınız limit özelliğini destekliyorsa, veri tabanından bu şekilde kayıtları çekeceksiniz. Zaten sayfadan gelen sayfa numarası bilgisine göre limitleri değiştirebilirsiniz.Toplam kayıt sayısını ilk başta başka bir sql ile almanız gerekecek.
Toplam kayıt sayısını alabiliyorum. Sadece 5-10 arası sonuçlar deniliyor ya, orayı nasıl yapcam. Access veritabanı kullanıyorum. mesela 3 sayfa da olduğu zaman o sayfa no sunu alabiliyorum. Yalnız kaçıncı sonuçta kaldığını nasıl anlayacam. Herhangi bir kod var mı ASP olarak?
Onun tek dostu Allah
Kullanıcı avatarı
delphiibo
Üye
İletişim:

Arkadaşlar kodu buldum. Çok teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
sherlockholmes
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen sherlockholmes »

Sorunu nasıl çözdüğünüzü paylaşırsanız , aynı sorunla karşılaşacak kişiler için faydalı olacaktır.

Kolay gelsin.
y = e^x fonksiyonu hangimizi etkilememiştir ki? Küllerinden hayat bulan Zümrüd-ü Anka kuşu gibi, türevi yine kendisidir.
Kullanıcı avatarı
sarp_halit
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen sarp_halit »

bence de kodu diğer arkadaşlarınla paylaşman daha iyi olur bir de hangi veritabanını kullanıyorsun.

accesste, mysql de ve oracle da değişik yöntemleri var. biz de ona göre paylaşımlarımızı yaparız.

teşekküler.
Fethiye den herkese sevgiler ...
X))@:>