iyi çalışmalar arkadaşlar. ASP ile arama sunuçları almada bir sorum olacak.
toplam 18 sonuç bulundu. 5-10 arası sonuçlar gösteriliyor.
5-10 arası sonuçlar gösteriliyor derken burayı nasıl olulşturacağım. ACABa asp ile nasıl bir kod girmem lazım.
Yardımlarını bekliyorum .
Hepinize çok teşekkürler.
ASP ile Arama sonuçları
ASP ile Arama sonuçları
Onun tek dostu Allah
Re: ASP ile Arama sonuçları
veri tabanınız limit özelliğini destekliyorsa, veri tabanından bu şekilde kayıtları çekeceksiniz. Zaten sayfadan gelen sayfa numarası bilgisine göre limitleri değiştirebilirsiniz.Toplam kayıt sayısını ilk başta başka bir sql ile almanız gerekecek.
Toplam kayıt sayısını alabiliyorum. Sadece 5-10 arası sonuçlar deniliyor ya, orayı nasıl yapcam. Access veritabanı kullanıyorum. mesela 3 sayfa da olduğu zaman o sayfa no sunu alabiliyorum. Yalnız kaçıncı sonuçta kaldığını nasıl anlayacam. Herhangi bir kod var mı ASP olarak?mkysoft yazdı:veri tabanınız limit özelliğini destekliyorsa, veri tabanından bu şekilde kayıtları çekeceksiniz. Zaten sayfadan gelen sayfa numarası bilgisine göre limitleri değiştirebilirsiniz.Toplam kayıt sayısını ilk başta başka bir sql ile almanız gerekecek.
Onun tek dostu Allah
Arkadaşlar kodu buldum. Çok teşekkürler.
- sherlockholmes
- Kıdemli Üye
Sorunu nasıl çözdüğünüzü paylaşırsanız , aynı sorunla karşılaşacak kişiler için faydalı olacaktır.
Kolay gelsin.
Kolay gelsin.
y = e^x fonksiyonu hangimizi etkilememiştir ki? Küllerinden hayat bulan Zümrüd-ü Anka kuşu gibi, türevi yine kendisidir.
- sarp_halit
- Üye
- İletişim:
bence de kodu diğer arkadaşlarınla paylaşman daha iyi olur bir de hangi veritabanını kullanıyorsun.
accesste, mysql de ve oracle da değişik yöntemleri var. biz de ona göre paylaşımlarımızı yaparız.
teşekküler.
accesste, mysql de ve oracle da değişik yöntemleri var. biz de ona göre paylaşımlarımızı yaparız.
teşekküler.
Fethiye den herkese sevgiler ...
X))@:>
X))@:>