teeChart la bunun gibi Gant şeması hazırlamak mümkün gözükmüyor. en azından ben bulamadım.

Merhaba haklısınız hızlı anlatayım derken soruyu açıklayıcı olmamış sanırım. forumda birkaç kişide aynı tarz ihtiyaçlar iletmiş fakat tam net bir durum yok. bu string grid ile yapılabilir. fakat bunun bir hazır component i varmı onu merak ediyorum. çünkü incelediğim bir çok mrp programlarında hemen hemen aynı görüntüler mevcut.mrmarman yazdı:- Tam olarak istediğin nedir ? Bunu standart bir TStringGrid ile bile yapabilirsin...
Gant Şeması ile olmuyor. şöyle izah edeyim.mege yazdı:Gant Chart Componenti ayrıca burdakilere ek olarak dev expresinde var.
teşekkür ederim cevaplar için, dediğiniz gibi uzun zamandır bu component i aramaktaym fakat bulamadım, galiba en iyisi TString grid ile kendim yapmak. hatta hazırlayıp buradaki arkadaşlara da göndereyim bayağı ilgisi olan kişiler mevcut. Devir ERP devri ve bu component erp çalışmalarında gerekli. Hayırlı Günler.mrmarman yazdı:- Bu son mesajınızdaki gibi bir kurguyu text olarak kendiniz yapabilirseniz ısrar ediyorum herhangi üçüncü parti bileşene ihtiyacınız yok demektir. Zaten hepsi içinde çözüm arıyorsanız bileşenden ziyade bir modüle ihtiyacınız var demektir ki bulacağınız modüle adapte olmaya çalışmanız kendiniz size özel bir modül yazmaktan daha zahmetli olacaktır kanaatindeyim. Bunu bir değerlendirin.