cxgridde istenilen kayıtları listeleme
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
cxgridde istenilen kayıtları listeleme
iyi günler arkadaşlar, şöyle bir sorunum oldu ama bir türlü çözemedim. veritabanı olarak firebird kullanıyorum ve raporlama olarakta fast-report kullanmaktayım, bir müşteride adres etiket raporları yaptım ve etiketleri fast-reporttan alabiliyorum. fakat şöyle bir istek geldi cxgridde ekrana gelen verilerden müşteri kendi tek tek seçmek istiyor ve bu seçtiklerinin etiket dökümünü almak istiyor. benim aklıma şöyle bişey geldi cxgridde yanına bir sutun açıp oraya artı veya eksi koydurarak bunları fast-reporta aktarmak. fikiri buldum ama bunu nasıl yapacağımı bulamadım
eğer bu işin başka kolay bi yolu varsa ve söylerseniz çok sevinirim. Şimdiden çok saolun

İstenilen Kayıtların Raporlanması
Seçtirmiş olduğun kayıtlatın id sini tutup, yeni query de where cümlesine " id in [1,2,5,8,100] " cümlesini eklersen sadece o kayıtlar raporlanır.
merhaba,
gridin multiselect özelliğini kullanarak seçili olan kayıtları memtabloya aldıktan sonra bu memtabloda bulunan verileri yazdırabilirsin.
kolay gelsin
gridin multiselect özelliğini kullanarak seçili olan kayıtları memtabloya aldıktan sonra bu memtabloda bulunan verileri yazdırabilirsin.
kolay gelsin
Şefkat-u Merhamette Güneş Gibi Ol.
Başkalarının Kusurunu Örtmekte Gece Gibi Ol.
Sehavet-u Cömertlikte Akarsu Gibi Ol.
Hiddet-u Asabiyette Ölü Gibi Ol.
Tevazu-u Mahviyette Toprak Gibi Ol.
Ya Olduğun Gibi Görün Ya Göründüğün Gibi Ol.

Başkalarının Kusurunu Örtmekte Gece Gibi Ol.
Sehavet-u Cömertlikte Akarsu Gibi Ol.
Hiddet-u Asabiyette Ölü Gibi Ol.
Tevazu-u Mahviyette Toprak Gibi Ol.
Ya Olduğun Gibi Görün Ya Göründüğün Gibi Ol.

- DarkEternal
- Üye
Yeni açtığın alan için ; seçildiğinde "1" ve seçili olmadığında "0" oluyor diyelim. Açılışta tümünü "0" yap ve kullanıcı seçsin istediklerini.Seçim işlemi bitince ayrı bir query ile de seçilenleri şeklinde çek ve bu query'de fastreporta bağla...
Kod: Tümünü seç
... where yeni_actigin_alan = "1"