*Personel ve Yakınları Kaydı tutma
*Personel ve Yakınları için Normal ve Diş Sevk
*Görev Yeri Belgesi
*Nufus Sureti
*Admin Yetkisi
thread nedir bu konu hakkında bilgi veririmisinAçılışta Access vialation hatası verdi thread kullandın heral...Ama her açılışta değil.
KatılıyorumButon seçimi biraz fazla janjanlı geldi benim hoşuma gitmedi.
webbrowser hakkında biraz çalışmalarım olmuştu bende basit olarak bu projeye yansıtayım dedim.web olaylarına biraz yabancıyım oyüzden pek amaca yönelik olmadıBence webbrowser konmasa amaca yönelik olsa daha iyi olur.
Bunuda kullanıcı formu açar açmaz rahatca verilere ulaşsın diye düşünmüştüm + bir kompanet in özelliklerini projede kullanmak istedimBirde forumlarında açılır kapanır paneller içene almışın herşeyi şekil olsun diye olabilir ama gerek yok gibi...
Dikkate alacağım.Jedi nin buton bileşenleriButonlarındaki yazılar sağa dayalı duruyor onları ortalarsan daha iyi olur hoş durmuyor.
Değişiklin olsun dedimAdmin kısmındaki butonlar güzel hepsini onlardan yapman daha iyi olur bence.
SUIPack companetti kullandım.(SUIPack dbgrid i)Kayıtları Gridli göstermişin güzel olmuş bu ayrı bir komponent mi yoksa sen mi böyle tasarladın komponentse ismini belirtirsen bizde kullanırız stringrid ile ayar yapması zor olur şimdi...
Grid de kayıtlar harf sırasına göre düzenleme yaptığı için gerek duymadım.Kullanıcı rahatlıkla bulabilir diye.Ama dediğinizde doğru ben okul personeli için geliştirmiştim genel personel sayısı 50-150 olabileceğinden böylede iş görür diye düşündümBirde bana göre büyük eksik hiçbir modülünde kayıt arama yok adamın 100 personeli varsa ne olcak? personel sayısı ne olursa olsun bence her veritabanı uygulamasında arama işlemi olması lazım...