Personel\Sevk Programı

Paket programlarınızın tanıtımını bu forumda yapabilirsiniz. Bu foruma soru sormayın!
Kullanıcı avatarı
haydarxxx
Üye

Personel\Sevk Programı

Mesaj gönderen haydarxxx »

Okullar için Düzenlenmiş Sevk Programı

Resim

*Personel ve Yakınları Kaydı tutma
*Personel ve Yakınları için Normal ve Diş Sevk
*Görev Yeri Belgesi
*Nufus Sureti
*Admin Yetkisi
En son haydarxxx tarafından 22 Nis 2008 01:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
haydarxxx
Üye

*Sevk
*İzin Türü Belgesi Düzenleme
*Internet Explorer Tarayıcısı
*Uyarı Verme
*Adres/Telefon defteri
indirebileceğiniz adres
http://rapidshare.com/files/109902455/O ... _setup.rar

Giriş İçin
Admin :Haydar
Şifre :4200
En son haydarxxx tarafından 24 Nis 2008 12:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
burak
Üye

Mesaj gönderen burak »

Paylaşım için teşekkürler
Kullanıcı avatarı
Battosai
Üye

Mesaj gönderen Battosai »

Açılışta Access vialation hatası verdi thread kullandın heral...Ama her açılışta değil.

Buton seçimi biraz fazla janjanlı geldi benim hoşuma gitmedi.

Bence webbrowser konmasa amaca yönelik olsa daha iyi olur.

Birde forumlarında açılır kapanır paneller içene almışın herşeyi şekil olsun diye olabilir ama gerek yok gibi...

Butonlarındaki yazılar sağa dayalı duruyor onları ortalarsan daha iyi olur hoş durmuyor.

Admin kısmındaki butonlar güzel hepsini onlardan yapman daha iyi olur bence.

Kayıtları Gridli göstermişin güzel olmuş bu ayrı bir komponent mi yoksa sen mi böyle tasarladın komponentse ismini belirtirsen bizde kullanırız stringrid ile ayar yapması zor olur şimdi...

Birde bana göre büyük eksik hiçbir modülünde kayıt arama yok adamın 100 personeli varsa ne olcak? personel sayısı ne olursa olsun bence her veritabanı uygulamasında arama işlemi olması lazım...
---------------------------------------------------------------------------------
Bunların hepsi yapıcı eleştirilerdir hem kullanıcı hem programcı olarak yapılmıştır. Lisanslama için biraz erken gibi geldi bana biraz daha geliştir istersen....kolay gelsin...
Kullanıcı avatarı
haydarxxx
Üye

Battosai vakit ayırıp programı indirip inceleme yapıp eleştiride vulunduğunuz için eteşekkür ederim.
Açılışta Access vialation hatası verdi thread kullandın heral...Ama her açılışta değil.
thread nedir bu konu hakkında bilgi veririmisin
Buton seçimi biraz fazla janjanlı geldi benim hoşuma gitmedi.
Katılıyorum :lol:
Bence webbrowser konmasa amaca yönelik olsa daha iyi olur.
webbrowser hakkında biraz çalışmalarım olmuştu bende basit olarak bu projeye yansıtayım dedim.web olaylarına biraz yabancıyım oyüzden pek amaca yönelik olmadı

Birde forumlarında açılır kapanır paneller içene almışın herşeyi şekil olsun diye olabilir ama gerek yok gibi...
Bunuda kullanıcı formu açar açmaz rahatca verilere ulaşsın diye düşünmüştüm + bir kompanet in özelliklerini projede kullanmak istedim :roll:
Butonlarındaki yazılar sağa dayalı duruyor onları ortalarsan daha iyi olur hoş durmuyor.
Dikkate alacağım.Jedi nin buton bileşenleri
Admin kısmındaki butonlar güzel hepsini onlardan yapman daha iyi olur bence.
Değişiklin olsun dedim :roll:
Kayıtları Gridli göstermişin güzel olmuş bu ayrı bir komponent mi yoksa sen mi böyle tasarladın komponentse ismini belirtirsen bizde kullanırız stringrid ile ayar yapması zor olur şimdi...
SUIPack companetti kullandım.(SUIPack dbgrid i)

Birde bana göre büyük eksik hiçbir modülünde kayıt arama yok adamın 100 personeli varsa ne olcak? personel sayısı ne olursa olsun bence her veritabanı uygulamasında arama işlemi olması lazım...
Grid de kayıtlar harf sırasına göre düzenleme yaptığı için gerek duymadım.Kullanıcı rahatlıkla bulabilir diye.Ama dediğinizde doğru ben okul personeli için geliştirmiştim genel personel sayısı 50-150 olabileceğinden böylede iş görür diye düşündüm