DuMeter'deki Grafiksel gösterim için component arıyorum.

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
hturluce
Üye

DuMeter'deki Grafiksel gösterim için component arıyorum.

Mesaj gönderen hturluce »

Herkese merhaba,

Forumda yeniyim. Çok hoşuma gitti. Özellikle katılımcılar profesyonellere benziyor. Bu açıdan oldukça faydalı olacağını düşünüyorum. Herkese çalışmalarında başarılar dilerim.

Network monitor ve Parental control yazılımı hazırlıyorum. Neredeyse bitti. Bende bittim. Anlık network kullanımını DuMeter programındaki gibi Grafiksel göstermek istiyorum. Sayısal veriler halinde yaptım zaten. Ama Görüntüsü hoş olsun istedim.

Jedi paketindeki JvSimScope componentini kullanamadım. 0'a bölüm gibi bir hata veriyor.

Bildiğiniz bir hazır component var mı?

Teşekkür ederim.
hturluce
Üye

Mesaj gönderen hturluce »

İlgilenen yok mu? :?:
serkan
Üye

Mesaj gönderen serkan »

tam olarak projeni bilemiyoruz ama zaman ve network trafiğini gösteren sayısal alanların var sanırım.Bunları grafik olarak göstermek istiyorsan teechart komponentini kullanabilirsin.Delphi ile gelen sürümündekini biraz incele bence en kralını yapar bu komponent.Ben kullanıyorum ama pro sürümünü...

http://www.steema.com/