global.asax hatası ? (çözdüm)

Delphi .net ve .net ile ilgili konuları buraya yazabilirsiniz.
deltas
Üye
İletişim:

global.asax hatası ? (çözdüm)

Mesaj gönderen deltas »

Sorunum şu. mysql kullanarak bi delphi.net ile küçük bir sorgu çekip dbgrid'e atacak şekilde bi sayfa hazırladım. Bunu kendi makinamda çalıştırdığımda sorunsuz çalışıyor. Ancak host'a attğımda aşşağıdaki gibi bir hata alıyorum.

Kod: Tümünü seç

Parser Error 
Description: An error occurred during the parsing of a resource required to service this request. Please review the following specific parse error details and modify your source file appropriately. 

Parser Error Message: Could not load type 'Global.TGlobal'.

Source Error: 

Line 1:  <%@ Application Codebehind="Global.pas" Inherits="Global.TGlobal" %>
Line 2:  

Source File: C:\Inetpub\vhosts\kodbeta.com\httpdocs\global.asax    Line: 1 

--------------------------------------------------------------------------------
Version Information: Microsoft .NET Framework Version:1.1.4322.2300; ASP.NET Version:1.1.4322.2300 
Tüm dosyaları hosttaki root dizninie attım. Bin klasorunun içindekilerde dahil. ayrıca mysqlconnect kullandığıum için belki hata buradan geliyordur diye MySql.Data.dll bu dll'yide roota kopyaladım ancak halen hatayı almaya devam ediyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum
Teşekkür ederim.

Edit:-----
Sorunu az evvel halletim. sorun tüm dll dosyalarını hem root'a hemde bin klasörü olarak attım sorun halloldu. Teşekkür ederim.
En son deltas tarafından 14 Mar 2007 10:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Nice İnsanlar gördüm üstünde elbise yok;
Nice elbiseler gördüm içinde insan yok.
Kullanıcı avatarı
Fatih!
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Fatih! »

global.asaxı silip dene. olmazsa silip yeni bir global.asAX ekle. mysql için hangi arfaçlar kurulu, dosyalar hangi düzende sitende duruyor, global.asax dosyasında kkodlama yapptın mıı?
Kullanıcı avatarı
Fatih!
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Fatih! »

geçen bizzat sorunu yaşadım. global.asax dosyasının hatalı upload edilmesi sonucu bu hata oluşuyor.