Selamlar arkadaşlar Ekte bir excel dosyası var ve formuda yapılmış olarak ama exceldeki ilgili yerlere bağlantısını nasıl yapabiliriz?
Bu linkte http://www.ucretsizyazilim.com/forum/in ... ;attach=76[/url]
Formu sayfadaki yerlerine bağlama nasıl yapılır?
- newmoonstar
- Üye
- İletişim:
- newmoonstar
- Üye
- İletişim:
Program
Delphi ile yapılınca nasıl olur?
- newmoonstar
- Üye
- İletişim:
Allah Rızası İçin...
Allah Rızası İçin arkadaşlar bir yardımcı olur musunuz?
Hocam ne başlıktan ne de sorundan bişey anlayabildim ?
- Excel dosyası geldi evet gördüm ama buna ne yapmak istiyorsun. Bir hücreye bilgi göndermek istiyorsun ? Sorun bu ise Forumda bir çok defa konuşuldu.
- Forum sayfasının en üstünde
( ARAMA ) butonuna bassaydın şimdiye kadar yol katetmiş hatta sonucu bulmuş olurdun.
- Bak ben şimdi ARAMA yaptım "Excel Yazı" dedim ve "Bütün terimler için ara" işaretleyip ARA butonuna bastım... 7 (sadeleşmiş) sonuç geldi. Excel dersen 358 tane sonuç...
- Bu sadeleşmiş 7 sonucu incelersen çözümün orada.
- Excel dosyası geldi evet gördüm ama buna ne yapmak istiyorsun. Bir hücreye bilgi göndermek istiyorsun ? Sorun bu ise Forumda bir çok defa konuşuldu.
- Forum sayfasının en üstünde

- Bak ben şimdi ARAMA yaptım "Excel Yazı" dedim ve "Bütün terimler için ara" işaretleyip ARA butonuna bastım... 7 (sadeleşmiş) sonuç geldi. Excel dersen 358 tane sonuç...
- Bu sadeleşmiş 7 sonucu incelersen çözümün orada.

- newmoonstar
- Üye
- İletişim:
Selamun Aleykum Arkada??m;
Arama yapmas?na epeyce arama yapt?m ancak i? arama yapmakta de?il, ekteki örnekteki excelde makrolar sa?lam olarak çal??makta benim yapmak istedi?im konu form aç nutonuna t?kland???nda ç?kan formdaki alanlara exceldeki ilgili yerlere link yada ba?ka bir ?ekilde köprü yapabilmek....
Arama yapmas?na epeyce arama yapt?m ancak i? arama yapmakta de?il, ekteki örnekteki excelde makrolar sa?lam olarak çal??makta benim yapmak istedi?im konu form aç nutonuna t?kland???nda ç?kan formdaki alanlara exceldeki ilgili yerlere link yada ba?ka bir ?ekilde köprü yapabilmek....
s.a.
formaç butonuna bastığında çıkan pencereinin benzerini delphide yap.
bir düğme ile exceli açtır ve ana sayfada ilgili hücrelere formda girilen bilgileri yazdır.
onun haricinde formac düğmesine bastığında açılan forma bilgileri nasıl yazdırırsın bilemiyorum.
kolay gelsin.
formaç butonuna bastığında çıkan pencereinin benzerini delphide yap.
bir düğme ile exceli açtır ve ana sayfada ilgili hücrelere formda girilen bilgileri yazdır.
onun haricinde formac düğmesine bastığında açılan forma bilgileri nasıl yazdırırsın bilemiyorum.
kolay gelsin.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
- newmoonstar
- Üye
- İletişim:
Teşekkür
Allah razı olsun Sayın ASLANGERi