arkadaşlar merhaba.
ya yaptıgım bir projede raporlama kısmında takıldım kaldım. daha önce fahrettin abi yardımcı olmuştu ama bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...
yapmak istediğim şey bir teknik servis programım var tasarım aşamasında bunun teknik servis formu basan bir blümü var fakat yazıcıdan çıkartırken bilgileri tablolar içinde çıkarmasını istiyorum yani kağıt üzerinede word deki tablolar gibi tablo yapıcak içerisine ben dbeditlerimi koyucam...
bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ? qr da nasıl çizim yapabilirim. ?
kolay gelsin...
quickrep de çizim yapmak ?
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Merhaba,
bana da daha önce sık lazım oluyordu.
Bandların ve Qr'nin frame özelliğini kullanarak çevrelerine çizgi koyuyordum. Aralara da QrShape bileşeni ile çizgi çekiyordum. Böylelikle Tablo görünümü elde edebilirsin.
Ancak biraz uğraşman lazım. Mesela üstteki bandın alt frame çizgili iken bandın üst frame'ini kapatacaksın vs. gibi.
Kolay gelsin.
bana da daha önce sık lazım oluyordu.
Bandların ve Qr'nin frame özelliğini kullanarak çevrelerine çizgi koyuyordum. Aralara da QrShape bileşeni ile çizgi çekiyordum. Böylelikle Tablo görünümü elde edebilirsin.
Ancak biraz uğraşman lazım. Mesela üstteki bandın alt frame çizgili iken bandın üst frame'ini kapatacaksın vs. gibi.
Kolay gelsin.