kolay rehber

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
bukentay
Üye

kolay rehber

Mesaj gönderen bukentay »

her seyden once bunu sormanin yeri burasimi tam bilemiyorum,eger degilse kusura bakmayin
bir abimiz sitenizden kolay rehber adinda bir program indirmis,bir surude adres girmis.program veritabani olarak DBIsam kullaniyor.bir sure sonra program acilisda hata vermeye baslamis hatanin sebebine baktim sitesinden.system utilty ile kolayca cozulur diyor fekat programi yazan arkadas db yi sifrelemis.(gonderen olarak teknikbilgisayar gozukuyor)
neticede datalar gidik o kadar emek gitmis vaziyette.
programi yazan arkadas burada ise ve de bi mahsuru yoksa sifresini bana yollayabilirmi?.eger sifreyi vermek istemesse ben tabloyu kendisine yollayim ,repair edip bana geri yollasin.
hic biri olmassa DBIsam icin sifre kirmanin bir yolu varsa burdan haber verirseniz cok sevinirim.bu da olmassa artik oturup Win32dasm ile zorluyacagim baska caresi kalmadi.
ilgilenenlere simdiden tesekkurler.
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

Hata nedir?

bana veritabanı dosyalarını .zip'leyip gönderin. Kurtarmaya uğraşırım.

Beraberinde sitesindeki system utility ile kurtarmakla ilgili yazının linkini veya kendisini de gönderirsen iyi olur.

Kolay gelsin.
bukentay
Üye

Mesaj gönderen bukentay »

DBISAM_HEADERCORRUPT (8961) Header information corrupt in table <TableName>This error occurs when the DBISAM database engine opens a table and detects that the actual data in the table does not match the header information. This error is caused by an improper shutdown of the database engine in an application. You should use the DBSYS.EXE Database System Utility to repair the table if this error occurs.

hata budur
http://www.elevatesoft.com/scripts/download sayfasindaki
'DBISAM Additional Software and Utilities - Version 4.03' ile cozulebilir buyuk ihtimal.ama dedigim gibi tablolar sifreli ve dbsys'deki hic bi arac sifresini bilmeden acamio dosyayi.
upload icin bi yer yazarsaniz (dosya 3.5 Mb) size yollarim dosyayi ama sifresini bilmiyorsaniz pek olacaga benzemio.
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

mussimsek@delphiturkiye.com

bu adrese gönderebilirsiniz. Ancak veri klasörünü winzip veya winrar ile sıkıştırırsanız boyutu daha da düşecektir. Sıkıştırıp öyle gönderin.

NOT : şifre bulma dahil her türlü illegal bilgi paylaşımı forumda yasak. Maille daha önce de durumunuzdan haberdar olduğum için yardımcı olmaya çalışıyorum :!:

Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
mrmarman
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mrmarman »

Selam...

- Probleminizin çözülüp çözülmediğini de buradan bildirirseniz seviniriz... Hem konu kapanmış olur hem de olası alternatif çözümlerinizi payalaşmış olursunuz... :wink:
Resim
Resim ....Resim
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Selam,

arkadaş bana teşekkür ederim diye mesaj göndermişti. Sanırım çözdü. Çözüp çözmediğine dair bir bilgi yoktu.

Kolay gelsin.