@mrmcop demen kafi.. Yaşın önemi yok. Delphi ortak paydasındayız...

Önerin için teşekkürler, gerektiğinde yardımcı olacağını bilmek güzel...

Delphi programcılığında öncelik sırası fonksiyonellik ve sistem kaynak tüketimi sınırını en alt düzeyde tutmak 1.Sırada, GUI ise 2.sırada yer alır. Şahsen uguladığım, sürüm ve build numarasını da belirleyen bu unsurlar. 3, 4, 5 sürümler ise yılların birikimi olur.

Bu programı ortak kullanıma açma fikri yakın bir arkadaşımın ısrarı ile oldu. 2. sürüme kadar piyasaya çıkmayacaktı, kullananlar da memnu olunca bana bu haliyle release etmek düşerdi ve de yaptım...

Bu açıdan hiç baktın mı ? GUI alışkanlık meselesidir. Alışık olduğu tarzda yenilik ister bu doğal.. Ekran formunda dolayı kullanmayan zaten kullanmıyordur. Göstergeler bakılırsa bu sebeple kullanmak istemeyen varsa bile bir o kadar daha insan bunu önemsemiyor... Çünkü ticari bir kaygı yok.. Herkesin kendi gelir kaynağı var zaten...
- İnsan işlerinin hemen görüldüğünü anlayınca bu meseleyi bir kenara bırakıyor. Bir programı tablo gibi sürekli ekranında tutan kim var ki ?
-
DivXTurk 1.5.(4).15 olan sürüm numarası, GUI aşamasında
DivXTurk 2.x.(x).x serisine dönüşecek...

Siteyi logoya uyarlamak konusuna gelince nasıl böyle bir çıkarımda bulundun anlamadım.
- Sadece bir tespitti. Logo ve sitenin uygunluğunu bildirmek, Logo'ya göre site tasarımı için çaba sarfedildiğini ne kadar gösterir ?
- Ha derseniz DivXTurk'ün logosu ezelden beri buydu, site tasarımında bundan yola çıkldı, anlarım... Aynı zamanda bildirmiş olayım; Logo da sitede yeni tasarı.
- Belki görür belki görmez ama gıyabında buradan
Selçuk ŞENER'e tekrar teşekkürlerimi sunarım. Herkes için en değerli şey olan, hayatından bir vakti bize ayırıp site tasarlamış...
- Burada Delphi için siz de dahil herkes bu değerli şeyi, yani hayatından ayırdığı vakit ile cevap yazıyoruz... Bunun değerini bilene helal olsun...