s.a arkadaşlar uzun bi aradan sonra aranızdayım yine
size bi sorum olcak şimdi bi hasta kağıdı yapıyorum qreportta şimdi girilen son kaydın yanlızca çıktısını almak istiyorum mesela bilgileri girdim yazdır deyince o an girdiğim bilgiyi yazacak bunu nasıl yapabilirim sizce...
selam ve dua ile....
raporda son kayıt
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
raporda son kayıt
Allah Namına Al Allah Namına Ver Vesselam...
merhaba,
öncelikle hoşgeldin, qreport un dataset ini boş bırakırsan ve yalnızca üzerindeki editlere ilgili datasetleri atarsan istediğin olur. bende çalışmamda bu şekil kullanıyorum.
kolay gelsin
öncelikle hoşgeldin, qreport un dataset ini boş bırakırsan ve yalnızca üzerindeki editlere ilgili datasetleri atarsan istediğin olur. bende çalışmamda bu şekil kullanıyorum.
kolay gelsin
Şefkat-u Merhamette Güneş Gibi Ol.
Başkalarının Kusurunu Örtmekte Gece Gibi Ol.
Sehavet-u Cömertlikte Akarsu Gibi Ol.
Hiddet-u Asabiyette Ölü Gibi Ol.
Tevazu-u Mahviyette Toprak Gibi Ol.
Ya Olduğun Gibi Görün Ya Göründüğün Gibi Ol.

Başkalarının Kusurunu Örtmekte Gece Gibi Ol.
Sehavet-u Cömertlikte Akarsu Gibi Ol.
Hiddet-u Asabiyette Ölü Gibi Ol.
Tevazu-u Mahviyette Toprak Gibi Ol.
Ya Olduğun Gibi Görün Ya Göründüğün Gibi Ol.

Re: raporda son kayıt
Merhabakubra_21 yazdı:s.a arkadaşlar uzun bi aradan sonra aranızdayım yine
size bi sorum olcak şimdi bi hasta kağıdı yapıyorum qreportta şimdi girilen son kaydın yanlızca çıktısını almak istiyorum mesela bilgileri girdim yazdır deyince o an girdiğim bilgiyi yazacak bunu nasıl yapabilirim sizce...
selam ve dua ile....
Delphi sürümünüzü bilmiyorum ama çoğu kişi QR nin miadı doldu diye düşünüyor... Ben kendi payıma 4 yıldır Fast Report kullanıyorum. Ama lisans sorununuz var ise Free report bile işinizi görecektir. Yine aynı şeklde bedava bir ton delphi componenti var... Eğer delphi 7 ve üstündeyseniz bence artık QR siz günlere gitmenin vaktidir.
- White Rose
- Üye
- İletişim: