Merhaba.
Borland Developer Studio 2006'da YTL ve YKR kullanmak istiyorum. Acaba hangi componentle yapabilirim?
Bir de 2006'da bu component'i nasıl yüklerim?
Teşekkür ederim, iyi çalışmalar.
Borland Studio 2006 için Component
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Merhaba;
Delphi 2006 benim için yabancı, Delphi7 mi seviyorum
Delphi, .NET ile ucubeye döndü. Tabi eski teknoloji ile yenisini kaynaştırma, eski programcıların .NET e geçişini kolaylaştırma için bu sıkıntıya girilmiş sanırım.
Windows Form da eğer VCL Form kullanıyorsanız HusEdit kullanmak mümkün. Bileşeni palete kurmanın yolunu bilmiyorum. 2006 da Bileşen paketleri değiştirilmiş (Delphi 8 sonrası olmuş olmalı) fakat HusEdit i kod ile oluşturabilirsiniz.
HusEdit TCustomEdit ten türetilmiş olduğundan yeni .NET sınıfları ile uyumsuz malesef.
Delphi 2006 benim için yabancı, Delphi7 mi seviyorum

Delphi, .NET ile ucubeye döndü. Tabi eski teknoloji ile yenisini kaynaştırma, eski programcıların .NET e geçişini kolaylaştırma için bu sıkıntıya girilmiş sanırım.
Windows Form da eğer VCL Form kullanıyorsanız HusEdit kullanmak mümkün. Bileşeni palete kurmanın yolunu bilmiyorum. 2006 da Bileşen paketleri değiştirilmiş (Delphi 8 sonrası olmuş olmalı) fakat HusEdit i kod ile oluşturabilirsiniz.
Kod: Tümünü seç
...
Var
myHusEdit:THusoEdit;
...
myHusEdit:=THusoEdit.Create(Self);
myHusEdit.Left:=15;
myHusEdit.Top:=50;
myHusEdit.Parent:=Self;
myHusEdit.Text:='1522';
...
myHusEdit.Free;