İş/Proje Planlama ve Programlama Bileşen(ler)i

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Akin_Delphi
Üye

İş/Proje Planlama ve Programlama Bileşen(ler)i

Mesaj gönderen Akin_Delphi »

Sayın Arkadaşlar,

Şimdi tam olarak ne aradığımı bilmediğimden dolayı, sizlere danışma ihtiyacı duydum.

Bir uygulamaya İş/Proje planlama/programlama özelliği eklemek istiyorum.

Öncelikle ne yapmaya çalıştığımı ifade etmeye çalışayım: Şimdi atıyorum elimizde 10 tane tercüman var, bunlardan 3'ü sözlü tercüman (yani saat başı hesabına göre çalışıyor) 7'si ise yazılı tercüman (yani saat bazında ya da gün bazında meşgul olabilirler).

Uygulamada yapmaya çalıştığım şey belirli bir projeye ya da işe bir tercüman atandığında bunu bir planner üzerinde (tercihen renk kodlamalı olarak) göstermek. Bu planner bileşeni hem saatlik, hem günlük, hem haftalık hem de aylık bazda programı gösterebilmeli.

Acaba aranızda böyle bir bileşen bilen ya da kullanan var mıdır? İnternet'te aradım yüzlerce bileşenle karşılaşıyorum. Bunların büyük çoğunluğu ticari bileşenler ve maalesef ücretleri benim bütçemi aşıyor.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılarımla,
mkysoft
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mkysoft »

MS project bunu yapabiliyor. Nesne olarak uygulamanızda kullanabilirsiniz. Ayrıca image nesnesinden kendinizde yapabilirsiniz ama biraz zor olacaktır. Belki grafiği göstermek o kadar zor olmaz da atamaları ne ile yapacaksınız? Uğraştığınız konu çizelgeleme ile ilgilidir. İşin içine öncelikler girebilir.

Kolay gelsin.
alperen
Üye

Birkaç komponent...

Mesaj gönderen alperen »

Varchart XGantt (http://www.netronic.de/english/index.html?content.html)

+
PlannersVCL_2.0

+
TResourceAllocationChart

+
EZ-Planit

+
Turbopower - Visual Planit
Gariban
Üye

Mesaj gönderen Gariban »

TMS Var ama paraludur