programımım kurduğum bilgisayarda kilitleniyor.
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
programımım kurduğum bilgisayarda kilitleniyor.
arkadaslar ben yaptığım programın setup ını hazırlayıp başka bilgisayar kuruyorum.. program açılışında kullanıcı girişi var. ilk form geldikten sonra program kilitleniyor. ama bazı bilgisayarlarda ise ise sorunsuz çalışıyor. kilitlenen bilgisayarlarda ise exe nin bulunduğu dizini değiştiriyorum. mesele yine programımın olduğu dizinde YEDEK diye bir alt dizin oluşturuyorum sorunsuz çalışıyor. sebebi ne olabilir. beniim programın kendi klasörü ile ne alıp veremediği olabilir.
İnsanca.... Pek insanca....
-
- Üye
program kilitleniyor.
dizinlerle ilgili bir sorun varsa, ya bde'den ya da programın başlangıcında oluşturduğun dosya okulamalarından felandır. Bunların hiçbirinden değilse bir ihtimal daha var. Programı yaptığın yerdeki bilgisayarın bölgesel ayarlarıyla kurduğun bilgisayarın bölgesel ayarları olabilir.
Aslında tam olarak programda hangi veritabanını kullandın, ne gibi nesneleri kullandın daha açık belirtirsen daha çok yardımcı olabiliriz.
Programın (exenin) yukarıda saydıklarımız dışında dizinlerle pek bi alıpveremediği olmaz. Ado'mu kullandın, Table'mı, ODBC kullandınmı....??? vs. vs. vs.
Aslında tam olarak programda hangi veritabanını kullandın, ne gibi nesneleri kullandın daha açık belirtirsen daha çok yardımcı olabiliriz.
Programın (exenin) yukarıda saydıklarımız dışında dizinlerle pek bi alıpveremediği olmaz. Ado'mu kullandın, Table'mı, ODBC kullandınmı....??? vs. vs. vs.
- Murat DİCLE
- Kıdemli Üye
- İletişim: