SQL Script Dosyalarını İstenilen Parçala Bölen uygulama

Yazdığınız makaleleri ve üyelerimizin işine yarayacağını düşündüğünüz kodlarınızı gönderebilirsiniz. Bu foruma soru sormayın!
Cevapla
Kullanıcı avatarı
vkamadan
Kıdemli Üye
Mesajlar: 1935
Kayıt: 17 Mar 2004 03:52
Konum: Adapazarı
İletişim:

SQL Script Dosyalarını İstenilen Parçala Bölen uygulama

Mesaj gönderen vkamadan »

Merhaba ,
Chip Dergisinin bu ay ki CD lerinden birisinde yayınladığı ücretsiz bir uygulama ilgilimi çekti test ettim çok iyi çalışıyor.
Bazen yüzlerce megabytlık backup script lerimizi istediğimiz boyutlara bölebiliyor. Siteme upload ettim buyrun deneyin.
http://www.polisoftonline.com/special/s ... litter.zip
iyi çalışmalar.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
mkysoft
Kıdemli Üye
Mesajlar: 3110
Kayıt: 26 Ağu 2003 12:35
Konum: Berlin
İletişim:

Mesaj gönderen mkysoft »

çok teşekkürler. elbet bir gün işe yarar. atalım HDD'ye. Bir gün diyorum belediye HDD'lerimize de el atar mı? Çöp ev gibi çöp HDD kavramı çıkar belki :)
Kullanıcı avatarı
pro_imaj
Kıdemli Üye
Mesajlar: 1364
Kayıt: 18 Oca 2005 05:45
Konum: Dünyadan

Mesaj gönderen pro_imaj »

Ne işe yarıyor bu prog acaba nalayamadım :oops: scripleri bölmek derken sql scriplerinim yoksa backup dosyalarınımı anlayamadım.

Teşekkürler.
Gün gelecek, dilleri, elleri ve ayakları yapmış oldukları bütün kötülükleri tek tek bildirerek aleyhlerinde şahitlik edecektir. [Nur Suresi 24]
_________________
Kullanıcı avatarı
vkamadan
Kıdemli Üye
Mesajlar: 1935
Kayıt: 17 Mar 2004 03:52
Konum: Adapazarı
İletişim:

Mesaj gönderen vkamadan »

@pro_imaj,

SQL Script olan herşeyi, bu bir backup olabilir yani aklına SQL Script olarak ne geliyorsa, Backup dosyaları bazen GB boyuna ulaşabiliyor bu durumda bu çok büyük dosyayı belleğe yükleyip execute etmek normal şartlarda pekte mümkün olmuyor bu program Sql Script dosyasının yapısına zarar vermeden (yapı derken bir ınsert into yu yarıda kesmeden mesela) belirtilen büyüklüklerdeki dosyalara bölüyor. böylelikte bir nedenden dolayı geri dönerken bellek sorunu yaşamıyorsun.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
Cevapla