bir tanesinin nedenini buldum

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kilitli
kadrikaya

bir tanesinin nedenini buldum

Mesaj gönderen kadrikaya »

Arkadaşlar kusura bakmayın anladımki çoğu zaman daha önce cevap verdiğimiz forumlara pek geri dönmüyoruz. O yüzden daha önce ilgilenen ve ilgilenmek isteyen arkadaşlar okusun diye yeni mesaj olarak yazıyorum
hatırlarsanız ilk önce Operation not applicable diye raporlama ile ilgili bir sorunum vardı. ikinci olarak ise hala devam eden ve çözemediğim hani dos ekranı açılıyor her form başlık çubuğunda ayrı ayrı görünüyor neyse ilgili arkadaşlar hatırlamıştır.
1. si için operation not applicable
2. si için ise garip anlam veremedim ve biraz geç oldu (Kuri The Lonely Jedi kusura bakma) isimli forumlara bakın lütfen aynı şeyleri bir daha anlatmayayım diye

ilk sorunu buldum sebebi langdriver dan kaynaklanıyormuş yani DBE -> configuration ->drivers->native ordan ilgili veritabanının langdriver ını
'ascii'ANSI yapınca sorun yok oluyor sizce mantıklımı

bu arada 2. sorunum hala devam ediyor...
Kullanıcı avatarı
gkimirti
Admin

Mesaj gönderen gkimirti »

sayın kadrikaya
eski mesajlara yeni bir mesaj yazınca bu mesaj otomatik olarak yukarı cıkıyor (en uste) o yuzden cok eski bir topic de olsa yazılan mesajlardan tum kullanıcılar haberdar olmakta
ÜŞENME,ERTELEME,VAZGEÇME
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

evet, eğer eski mesajlarınızla ilgili birşeyi sormak istiyorsanız, eski mesajın peşine atmak en güzeli. Hem olayın gelişimi ve yapılan konuşmalar hatırlanıyor, hem de mesaj en üste çıktığı için herkesin haberi oluyor.

Kolay gelsin.
Kilitli