üstad!
İlginiz için teşekkürler
Sanırım sorunumu hallettim.Fakat sizin gösterdiğiniz yerdeki örneği incelemeye çalıştım fakat bir türlü kullanamadım.Sizin bahs ettiğniz kopyla-yapıştır ve key'i değiştiri gerçekleştiremedim.
Zahmet olacak ama Basit bir forma Bunu nasıl aktarıyorsunuz bunu adım adım anlatırsanız memnun olurum.
OnGuard'ın Dışında Bize Demo imkanı sunan firma,program ya da component varsa bildirirseniz memnun olurum.
Bu Konuyu sitenizde uygulamalı olarak anlatsanız sanırım gayet güzel olacak.Mesela ip uçlarında Sorusunu verdiğiniz yere.
Herkese selam
Demo Yapma-Mustafa Beyin Dikkatine-
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Merhaba,
hocam o örnekte 3 tane proje var.
1. örnek program
2. ini dosyada key (anahtar) saklayan ve ona göre şifre oluşturan bir program. Örneğin anahtarı : 3EC918787DACAFD364E0BC0A43682CF2
3. bir projede verilen anahtara göre kayıt yapıp, demo kullanımı kaldırıyor.
Siz kodları aynen kullanın ama 2 numarada bahsettiğim RCG isimli proje ile rastgele bir key üretin ve onu kullanın.
Kolay gelsin.
hocam o örnekte 3 tane proje var.
1. örnek program
2. ini dosyada key (anahtar) saklayan ve ona göre şifre oluşturan bir program. Örneğin anahtarı : 3EC918787DACAFD364E0BC0A43682CF2
3. bir projede verilen anahtara göre kayıt yapıp, demo kullanımı kaldırıyor.
Siz kodları aynen kullanın ama 2 numarada bahsettiğim RCG isimli proje ile rastgele bir key üretin ve onu kullanın.
Kolay gelsin.
Allah Razı Olsun-mustafa Bey-
Hocam
Cevaplarınız için Teşekkürler.
Cevaplarınız için Teşekkürler.