Delphi ile Win32 olarak yazmış olduğumuz bir programı otomatik olarak web için aspx olarak derlemek ve kullanmak mümkün olabilirmi?
Delphi'nin yeni sürümü buna benzer bir destek sunuyormu? veya sizin tavsiye edebileceğiniz bir ürün bulunurmu?
Teşekkürler,
Delphi 2006
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
- sadettinpolat
- Moderator
- İletişim:
imkansız diye birşey yoktur hele de yazılım ortamında. ne işlemciler simüle ediliyor ufacık bir çevrim mi yapılamayacak ? yapilari geregi % 100 bi çevrim soz konusu degil ama buyuk oranda bir cevrim uygun bir yazilimla gerceklestirlebilir. boyle bir yazilim var mi sorusu ise su an icin ?pro_imaj yazdı:Merhaba;
Böyle bişeyin olması söz konusu bile olamaz.
aspx <> win32![]()
Kolay gelsin.
Merhaba sadettin hocam.
Bende sizin gibi düşünüyorum yani eşit değil derken böyle bişey şu an söz konusu değil demek istemiştim.
aspx hayallerimde
Kolay gelsin.
Bende sizin gibi düşünüyorum yani eşit değil derken böyle bişey şu an söz konusu değil demek istemiştim.
aspx hayallerimde

Kolay gelsin.
Gün gelecek, dilleri, elleri ve ayakları yapmış oldukları bütün kötülükleri tek tek bildirerek aleyhlerinde şahitlik edecektir. [Nur Suresi 24]