ben componentleri falan yükledim ama bu componentleri nasıl kullanıcam bilmiyorum. ben size yapmam gerekenleri söyleyeyim hangi komponentleri nasıl kullanacağımı anlatırsanız sevinirim
1.standart bi tel no ya bağlanıcam
2.buraya komutlar gönderip sonuçları alıcam ve ekranda bi yere yazdırıcam
bu işlemleri bu komponentlerle nasıl yaparım yardımcı olursanız mutlu olacağım şimdiden teşekkür ederim
herkese iyi çalışmalar
Asyn pro hakkında
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Merhaba,
hocam Async Pro'nun 1.200 küsur sayfalık dökümanı var. Bunu dökümanı oku diye söylemiyorum (imkanın varsa oku, o ayrı) ama birinin oturup senin istediklerini yazması için haftalarını vermesi lazım.
Bence en güzeli şöyle bir yöntem izle : Async Pro'da Examples isimli klasörde bir sürü örnek var. Bunları inceleyip senin istediğine en yakın olanı al incele. Takıldığın yerleri buraya sor. Böylece daha kolay ulaşabilirsin çözüme.
Kolay gelsin.
hocam Async Pro'nun 1.200 küsur sayfalık dökümanı var. Bunu dökümanı oku diye söylemiyorum (imkanın varsa oku, o ayrı) ama birinin oturup senin istediklerini yazması için haftalarını vermesi lazım.
Bence en güzeli şöyle bir yöntem izle : Async Pro'da Examples isimli klasörde bir sürü örnek var. Bunları inceleyip senin istediğine en yakın olanı al incele. Takıldığın yerleri buraya sor. Böylece daha kolay ulaşabilirsin çözüme.
Kolay gelsin.