herkese selam..
degerli arkadaslar paradox tablolari birbirine bagliyorum. fakat db'den herhangi bir kayit silindiginde veya eklendiginde klasik olarak 'index is out of date' mesaji geliyor. indexleri defalarca tazeledim. yine de ayni problem.
dbase daha esnek bu sorun olmuyor.
nasil bir cozume gidebilirim..
calismalarinizda basarilar.
master source hk..
walla hocam Paradox'ta tabloyu açınca "Pack Table" diye bir check alan var onu işaretleyip Save yap belki düzelir diye umuyorum. Ama ben Indexleri silip tekrardan oluşturduğumda büyük ihtimalle sorun düzeliyordu diye hatırlıyorum. Tabii yanlış hatırlama ihtimalim de var.
Kolay Gelsin..
Selamlar...
Bu arada bi ara görüşelim hocam bakın İstanbul'daki forum üyeleri her fırsatta koskoca İstanbul'da bir araya gelebiliyorlar da biz küçücük Kayderi'de görüşemiyoruz.
Kolay Gelsin..
Selamlar...
Bu arada bi ara görüşelim hocam bakın İstanbul'daki forum üyeleri her fırsatta koskoca İstanbul'da bir araya gelebiliyorlar da biz küçücük Kayderi'de görüşemiyoruz.
"İlmin anası sormaktır"
Merhaba,
bu konuyu daha önceleri konuştuk. Mesela viewtopic.php?t=129&highlight=out
NOT : Delphi İpuçlarında ve forumda arama yaparsanız daha hızlı çözüme ulaşabilirsiniz.
Kolay gelsin.
bu konuyu daha önceleri konuştuk. Mesela viewtopic.php?t=129&highlight=out
NOT : Delphi İpuçlarında ve forumda arama yaparsanız daha hızlı çözüme ulaşabilirsiniz.
Kolay gelsin.
selam..
sayin mpolat kayseri de bu siteye uye kac kisi var bilmiyorum ama tabi bizlerde gorussek hic fena olmaz.
sayin admin bu konu cok konusuldu. hic kayit sildikten sonra index dosyalarinin icine baktinizmi bilmiyorum ama silinen kayda ait bazi bilgiler index dosyasinin icinde halen bulunuyor. zannedersem hata da bundan kaynaklaniyor olmayan bir kaydi ariyor. bir sekilde bu dosyalari refresh etmek lazim diye dusunuyorum.. interbase gecicem elimdekini bir bitirebilirsem.
calismalarinizda basarilar kolay gelsin.
sayin mpolat kayseri de bu siteye uye kac kisi var bilmiyorum ama tabi bizlerde gorussek hic fena olmaz.
sayin admin bu konu cok konusuldu. hic kayit sildikten sonra index dosyalarinin icine baktinizmi bilmiyorum ama silinen kayda ait bazi bilgiler index dosyasinin icinde halen bulunuyor. zannedersem hata da bundan kaynaklaniyor olmayan bir kaydi ariyor. bir sekilde bu dosyalari refresh etmek lazim diye dusunuyorum.. interbase gecicem elimdekini bir bitirebilirsem.
calismalarinizda basarilar kolay gelsin.