Delphi Kaydetme Sorunu
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Delphi Kaydetme Sorunu
Mrb arkadaşlar projemi düzenleyip kaydettiğimde pas dosyasının kaydedilemediğine dair bir ahata mesajı alıyorum.Sonra dosyanın $$$ uzantısıyla kaydedildiğini görüyorum $$$ düzelttiğimde kaydediyorm ama farklı bi düzenleme yaptığımda yine uzantıyı $$$ yapıyor ve delphi kaydetmiyor.Ne yapmam gerek yardım edin lütfen...
Gökay Okutucu
Sakarya Bilgisayar Programcılığı Öğrencisi
Sakarya Bilgisayar Programcılığı Öğrencisi
Re: Delphi Kaydetme Sorunu
merhaba arkadaşalar.merhaba zero. bende senin karşılaştıgın sorunlarla uğraşıyorum.özellikle üzerinde değişiklik yapılan dosyaları kaydetmek istediğimde çok oluyor bu. yanlış kaydetmelerden dolayı hazırladıgım ödevlerimin formlarını yeniden düzenlemek zorunda kalıyorum. buda bana her seferinde işkence gibi geliyor. lütfen bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.kolay gelsin.ZER0 yazdı:Mrb arkadaşlar projemi düzenleyip kaydettiğimde pas dosyasının kaydedilemediğine dair bir ahata mesajı alıyorum.Sonra dosyanın $$$ uzantısıyla kaydedildiğini görüyorum $$$ düzelttiğimde kaydediyorm ama farklı bi düzenleme yaptığımda yine uzantıyı $$$ yapıyor ve delphi kaydetmiyor.Ne yapmam gerek yardım edin lütfen...
Re: Delphi Kaydetme Sorunu
Dediğin bu olaya yıllardır hiç rastlamadım. Delphi kaydetmiyor diyorsunuz, bence delphi tarafında bir eksiklik var gibi, Tools/Editor options ve debugger options a tıklayıp buradan bir kontrol yapın istersiniz.ZER0 yazdı:Mrb arkadaşlar projemi düzenleyip kaydettiğimde pas dosyasının kaydedilemediğine dair bir ahata mesajı alıyorum.Sonra dosyanın $$$ uzantısıyla kaydedildiğini görüyorum $$$ düzelttiğimde kaydediyorm ama farklı bi düzenleme yaptığımda yine uzantıyı $$$ yapıyor ve delphi kaydetmiyor.Ne yapmam gerek yardım edin lütfen...
kolay gelsin....