Delphi Kaydetme Sorunu

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
ZER0
Üye

Delphi Kaydetme Sorunu

Mesaj gönderen ZER0 »

Mrb arkadaşlar projemi düzenleyip kaydettiğimde pas dosyasının kaydedilemediğine dair bir ahata mesajı alıyorum.Sonra dosyanın $$$ uzantısıyla kaydedildiğini görüyorum $$$ düzelttiğimde kaydediyorm ama farklı bi düzenleme yaptığımda yine uzantıyı $$$ yapıyor ve delphi kaydetmiyor.Ne yapmam gerek yardım edin lütfen...
Gökay Okutucu
Sakarya Bilgisayar Programcılığı Öğrencisi
Kullanıcı avatarı
tuana
Üye

Re: Delphi Kaydetme Sorunu

Mesaj gönderen tuana »

ZER0 yazdı:Mrb arkadaşlar projemi düzenleyip kaydettiğimde pas dosyasının kaydedilemediğine dair bir ahata mesajı alıyorum.Sonra dosyanın $$$ uzantısıyla kaydedildiğini görüyorum $$$ düzelttiğimde kaydediyorm ama farklı bi düzenleme yaptığımda yine uzantıyı $$$ yapıyor ve delphi kaydetmiyor.Ne yapmam gerek yardım edin lütfen...
merhaba arkadaşalar.merhaba zero. bende senin karşılaştıgın sorunlarla uğraşıyorum.özellikle üzerinde değişiklik yapılan dosyaları kaydetmek istediğimde çok oluyor bu. yanlış kaydetmelerden dolayı hazırladıgım ödevlerimin formlarını yeniden düzenlemek zorunda kalıyorum. buda bana her seferinde işkence gibi geliyor. lütfen bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
rsimsek
Admin

Mesaj gönderen rsimsek »

Projenizi disket üzerinde mi kaydediyorsunuz? Geçici dosyalardan dolayı disket dolmuş olabilir. Yada diskinizde yer olmayabilir :?:
Bilgiyi paylaşarak artıralım! Hayatı kolaylaştıralım!!
ZER0
Üye

Mesaj gönderen ZER0 »

Yok hayır yerel disk üzerinde ve 60 GB boş yer var
Gökay Okutucu
Sakarya Bilgisayar Programcılığı Öğrencisi
menderes

Re: Delphi Kaydetme Sorunu

Mesaj gönderen menderes »

ZER0 yazdı:Mrb arkadaşlar projemi düzenleyip kaydettiğimde pas dosyasının kaydedilemediğine dair bir ahata mesajı alıyorum.Sonra dosyanın $$$ uzantısıyla kaydedildiğini görüyorum $$$ düzelttiğimde kaydediyorm ama farklı bi düzenleme yaptığımda yine uzantıyı $$$ yapıyor ve delphi kaydetmiyor.Ne yapmam gerek yardım edin lütfen...
Dediğin bu olaya yıllardır hiç rastlamadım. Delphi kaydetmiyor diyorsunuz, bence delphi tarafında bir eksiklik var gibi, Tools/Editor options ve debugger options a tıklayıp buradan bir kontrol yapın istersiniz.
kolay gelsin....