innosetup da türkçe dil desteği ve innosetup ' da ODBC ayari

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
nosedive
Üye

innosetup da türkçe dil desteği ve innosetup ' da ODBC ayari

Mesaj gönderen nosedive »

türkçe dil desteği için türkçe.gpl diye bir dosya olduğu soylenmişti. Ama bulamadım. Bulan şu an elinde olan varsa yollayabilirse yada adres verebilirse sevinirim..

birde innosetup da ODBC ayarlarini nasıl yapabilirim.... kendi wizard ında boyle bişiye rastlamadım...yani görememişte olabilirim..

Teşekkürler...

Birde son bir soru..dlephi7.0 lisansı sanırım artık bulamam ( mı acaba ? ). Programı delphi 2005 e aktarmam söz konusu değil şu an...acaba delphi 2005 lisansı aldıktan sonra delphi 7.0 ile projeye devam etsem...bimeks yada BSA ya da sorarlarsa

"kardeşim işte lisans napim 7.0 bulamadım napim" desem olurmu.... :)

Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
vkamadan
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen vkamadan »

Merhaba ,
InnoSetup hiç kullanmadım ama kafanda bişilerin canlanması için bir tavsiyem oalcak;
ODBC ayarları bir kaç registry girdisinden ibaret InnoSetup ile registry e yazma örnekleri bulabiirsen işine yarayabilir. tabi pakete birde ODBC sürücüsünün kitaplık dosyasını dahil ederek system dizinine göndermelisin,
Registry de HKEY_LOCAL_MACHINe/SOftware/ODBC.INI altındaki anahtarları inceleyebilirsin.
Koaly gelsin.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
Kullanıcı avatarı
fozkan
Üye

Mesaj gönderen fozkan »

Türkçe dil desteği için .isl dosyasını bu sayfadan indirebilirsin.
http://www.jrsoftware.org/files/istrans/
Kullanıcı avatarı
nosedive
Üye

ODBC ile ilgili

Mesaj gönderen nosedive »

ya regedit te ilgili yere baktım ancak benim sistemimde tanımlı ODBC ile ilgili bişi göremedim orda..burdan innosetupta ne yapacağıma dair bi sonuç çıkaramadım..

Daha once ODBC ayari yapan varmı innosetup ile...