Merhaba arkadaşlar!
Şİmdi Müzikle ilgilendiğim ve nota yazma programı geliştirmek istediğim için delphi öğrenmeye çalışıyorum. Aslında mevcut notalama programları da var ama Türk Sanat Mûsıkî'sindeki arızalar ve farklı frekanslar yüzünden standart nota programları işimizi görmüyor.
TToneGen projesini ve komponentlerini indirdim. Hatta bir de demosu var ama ben delphide çok yeni olduğum için nasıl kullanacağımı da pek kestiremedim.
Şimdi demo projede herhangi bir sesin frekansını tek bir tuşla wav uzantılı olarak export edebiliyorsunuz. Ama ben birden fazla notayı export etmek istiyorum. Tabi başlangıç olarak....
Bunu nasıl yapabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Nota Yazma ve Çaldırma Programı
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
-
- Üye
- İletişim:
Merhaba
Bahsettiğiniz Componentler hakkında bilgim yok ayrıca Müzik konularına da yabancıyım. Ama bu bahsettiğiniz olayı (Fikir olarak veriyorum) notaları sırasıyla Do re mi fa sol la si gibi herbirini ayrı wav dosyası olarak kayıt yapıp tuş kodlamasıyla amacınıza ulaşabileceğiniz kanısındayım.
Kolay Gelsin...
Bahsettiğiniz Componentler hakkında bilgim yok ayrıca Müzik konularına da yabancıyım. Ama bu bahsettiğiniz olayı (Fikir olarak veriyorum) notaları sırasıyla Do re mi fa sol la si gibi herbirini ayrı wav dosyası olarak kayıt yapıp tuş kodlamasıyla amacınıza ulaşabileceğiniz kanısındayım.
Kolay Gelsin...
Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.