selam,
genel sağlık sigortasının test ortamından (http://hastane.emekli.gov.tr/TestGSS/ws ... pligi.wsdl) aşağıdaki kodu gönderiyorum .sonucunda hiç bir şey dönmüyor.konuyu bilen arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim.iyi çalışmalar.
İyi günler kamuran bey.
Aynı sorunu bende yaşıyorum ve cevap alamıyorum. gelen ekran boş geliyor . Sorunu nasıl çözdüğünüz hakkında bilgi verirseniz memun olurum.
Teşekkür ederim..
Nice İnsanlar gördüm üstünde elbise yok;
Nice elbiseler gördüm içinde insan yok.
buradaki kodları aynen yazdım, boş gelmesinin sebebi gerçek karne no ve tcno kullanmamanız olabilir.form üzerine bir tane soap komponenti koyun.mesajınızı yeni farkettim.kolay gelsin.
s.a arkadaşlar bende yaptım ama sürekli durumkodu 20 geliyor sözleşmesi yok diye lütfen bi örnek verirmisiniz. yani karneno şu sicil bu diye ondan olabilir diye düşünüyorum. değiştirdiğimde verileri
denizmavi33@hotmail.com bu adrese bir örnek ile yollarsanız çok sevinirim. yada sadece örnek bir hasta yollarsanızda olur. ben yaptım ama dediğim gibi hep durumkodu=20 dönüyor..
@FaithFull arkadaşın verdiği kodlar çalışıyor. Burada herhangi bir şahsın karne ve tcnumarasını vermek doğru olmaz sanırım. Herhangi bir emekli sandığı karnesinin tc ve karne numarasını yazarsanız çok rahat provizyon veriyor.
Sağlık bakanlığının dökümanları tam ayrıntılı hazırlanmamış. C00 servisinin mantığını gösterecek bir örnek olursa çok faydalı olacaktır.
Benim sorunum
Ödeme Sorgulama Servisi (C00) servisi ile ilgili.
Test ortamında doğru çalışıyorken gerçek ortamda ;
org.xml.sax.SAXException:WSWS3047E:Error:Cannot deserialize element tedaviTarihi of bean tr.gov.emekli.gss.modelInputTeshisBilgisi.Message being parsed: